Home / Feestlocaties / Amerongen / Buitenplaats Amerongen
Overzicht feestlocaties

Buitenplaats Amerongen

Feestlocatie Amerongen

Amerongen is het meest pittoreske dorpje van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Aan de rand van dit dorp ligt het omvangrijke landgoed van feestlocatie Kasteel Buitenplaats Amerongen, waarop het Poortgebouw, de Stallen, het Zuidpaviljoen, de Oranjerie en het Koetshuis gesitueerd zijn. Elk gebouw is een rijksmonument, dat met behoud van historie is aangepast aan een nieuwe functie: voor jou een feestelijk personeelsfeest, jubileumfeest en themafeest creëren.

Het negentiende-eeuwse Koetshuis bood vroeger onderdak aan de verzameling koetsen van de adellijke families die het Kasteel bewoonden. De indrukwekkende ruimte is nu een historische feestlocatie met een eigentijdse sfeer en uitstraling.De zeventiende-eeuwse Stallen zijn gelegen aan het voorplein van evenementenlocatie Buitenplaats Amerongen en zijn ingericht als restaurant. De authentieke paardenboxen zijn nog volledig intact en dragen bij aan een sfeervol en warm geheel.

Enthousiast geworden over deze prachtige feestlocatie om je bedrijfsfeest, personeelsfeest of themafeest te vieren? Vraag dan snel naar de mogelijkheden bij het team van Leukefeesten.nl. Wij helpen je graag bij de organisatie van een onvergetelijk feest.

Benieuwd naar onze andere feestlocaties? Bekijk deze hier.

Buitenplaats Amerongen
Drostestraat 12, 3958 BK Amerongen, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy