Home / Feestlocaties / Amersfoort / De Prodentfabriek
Overzicht feestlocaties

De Prodentfabriek

Feestlocatie Amersfoort

In het bruisende en hipste stadsdeel van Amersfoort, de Nieuwe Stad, staat de industriële feestlocatie De Prodentfabriek. In de voormalige fabriekshal van de tandpasta fabrikant kun je tegenwoordig terecht voor je personeelsfeest, jubileum of bedrijfsevenement. Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze innovatieve feestlocatie je biedt.

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is onderdeel van de Nieuwe Stad; de innovatieve microstad in het stadshart van Amersfoort. Het oude fabrieksterrein is volledig vernieuwd en alle gebouwen op het terrein zijn multifunctioneel in te zetten. De ruimtes hebben een eigen en unieke uitstraling en geven je personeelsfeest, jubileum of bedrijfsfeest dé informele en industriële sfeer die je zoekt.

De Productiehal is de grootste ruimte en is ideaal voor een plenair programma. Hier kun je terecht met groepen tot 1000 personen. De ruimte is volledig voorzien van de modernste audio- en visuele techniek, waardoor je bijvoorbeeld de industriële dakconstructie en betegelde wanden prachtig uit kan lichten in gewenste kleuren. Naast de Productiehal kun je op het terrein van de Nieuwe Stad ook terecht bij de verschillende kleinere ruimtes met groepen van 40 tot 200 personen. Wij vinden deze feestlocatie zeer geschikt voor een corporate festival. Weten hoe dat eruit ziet? Laat je hier alvast inspireren voor jullie eigen festival.

De productiehal opgesteld voor een plenaire presentatie.

De Prodentfabriek is naast een hele hippe, ook een hele duurzame feestlocatie. Al een aantal jaar maken ze gebruik van een biomassaketel, zonnepanelen en zonneboilers. De biomassaketel is een vervanging voor de traditionele cv-ketel en voorziet door het gebruik van houtsnippers en restafval De Prodentfabriek van warmte. Ook de omliggende gebouwen van de Nieuwe Stad worden hiermee voorzien van de juiste temperatuur.

Je bedrijfsfeest, personeelsfeest of medewerkersbijeenkomst organiseren in De Prodentfabriek? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij inventariseren graag jullie wensen en zorgen voor een compleet feest.

De Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy