Home / Feestlocaties / Amsterdam / Blijburg aan Zee
Overzicht feestlocaties

Blijburg aan Zee

Feestlocatie Amsterdam

Net onder de rook van Amsterdam en midden in de natuur bevindt zich de karakteristieke feestlocatie Blijburg aan Zee. Dit gezellige stadsstrand aan het IJmeer met verrassende mogelijkheden is een ideale feestlocatie voor een personeelsfeest, jubileumfeest of bedrijfsevenement.

Feestlocatie Blijburg bestaat uit verschillende zalen die elk in een eigen stijl zijn ingericht. Het interieur bestaat veel uit robuuste materialen en de uitstraling is ontspannen en warm. De zalen zijn los of gezamenlijk te gebruiken en ook het strand van Blijburg is te betrekken bij een personeelsfeest of bedrijfsevenement.

De Kapel is een vrijstaand gebouw met een karakteristiek ontwerp en vrij uitzicht over het water van het IJmeer. Het is speciaal gebouwd voor vergaderingen, trainingen, workshops, presentaties en personeelsfeesten. Het heeft een groot aangrenzend terras dat bij slechter weer kan worden overdekt en verwarmd. Door het gebruik van het terras kan de maximale capaciteit opgeschaald worden tot 500 personen.

De sfeervolle Salon is een kleinere zaal op Blijburg die gericht is op zakelijke evenementen zoals vergaderingen en presentaties. Ook kan er in een kleinere setting gegeten en geborreld worden. De Salon is een onderdeel van het restaurant maar kan geheel worden afgesloten.

Door de ligging van Blijburg is er veel mogelijk; teambuildingsactiviteiten, een gezellige personeelsbijeenkomst of wat dacht je van een corporate festival voor grote groepen? De DJ draait swingende, zomerse muziek. Je struint langs de food trucks voor heerlijke happen en stopt natuurlijk bij de cocktailbar. Gooi je heupen los of claim een hangmat om ontspannend te genieten van de ondergaande zon.

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van Blijburg aan Zee voor jouw personeelsfeest of bedrijfsevenement? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen over deze feestlocatie in Amsterdam.

 

 

Blijburg aan Zee
Pampuslaan 501, Amsterdam, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy