Home / Feestlocaties / Amsterdam / BOOT10
Overzicht feestlocaties

BOOT10

Feestlocatie Amsterdam

Samen met je collega’s feesten op het water? Dan zijn de partyschepen van rederij BOOT10 precies wat je zoekt. Ze varen door heel Nederland waardoor er altijd een handige plek is voor je gasten om op te stappen.

Wat dacht je van al varend lekker barbecuen op het buitendek onder het genot van een lekker verkoelend drankje en goede muziek? Of een te gek feest benedendeks terwijl de lichtjes van de stad aan je voorbij trekken? De verschillende boten van BOOT10 bieden je de mogelijkheid om dit te doen. Of je nu op zoek bent naar een varende feestgelegenheid voor kleine of grote groepen, voor elk gezelschap is er een passend schip. De schepen hebben een stoere en industriële uitstraling en met decoratie passen we ze aan naar elk gewenst thema. Bekijk het zaaloverzicht voor de capaciteit van de verschillende boten van rederij BOOT10. Wil je overleggen over de opstaplocatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je personeelsfeest, bedrijfsevenement of jubileumfeest organiseren op één van de schepen van BOOT10? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij helpen je graag bij de organisatie van een topfeest op het water met je collega’s.

Benieuwd naar onze andere schepen voor personeelsfeesten? Bekijk hier ons aanbod.

BOOT10
De Ruijterkade 20, Amsterdam, Nederland
© 2018 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy