Home / Feestlocaties / Amsterdam / Strandzuid
Overzicht feestlocaties

Strandzuid

Feestlocatie Amsterdam

Strandzuid is een feestlocatie gelegen tussen Amsterdam Rai en het Beatrixpark. Deze unieke en centrale locatie in Amsterdam-Zuid is een prachtige en moderne feestlocatie die zeer geschikt is voor het vieren van je personeelsfeest, jubileumfeest of themafeest!

Bij Strandzuid vind je verschillende ruimtes, allemaal met een eigen unieke sfeer, karakter en faciliteiten. De feestlocatie is ruim opgezet en ligt direct aan het water. Uniek aan deze feestlocatie zijn de drijvende terrassen in de vijver van het Beatrixpark. Het terras staat direct in verbinding met de verschillende zalen en is daarmee een bijzondere plek voor een bedrijfsevent.

Via de grote raampartijen van de feestlocatie The Boat House kijkt je direct op het water. Het beschikt over een eigen bar en keuken. Door het bijbehorende terras kun je hier met meer dan 500 personen genieten van een personeelsfeest.

The Beach House is een intieme ruimte voor zo’n 200 gasten en is eveneens voorzien van een eigen bar en keuken. Het heeft een uniek privéstrand bij de ingang van Strandzuid en is voorzien van alle faciliteiten die horen bij een feestlocatie met een strandgevoel. Ook zijn er verschillende buitenruimtes zoals The Dock Bar, The Beach Bar en Playground waar je met lekker weer goed terecht kan. Indien gewenst is het ook deels te overdekken met stijlvolle tenten, ideaal voor een Corporate festival.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor je bedrijfsfeest? Dan is evenementenlocatie Strandzuid wellicht wel dé feestlocatie waar je dit jaar moet zijn! Vraag naar de mogelijkheden bij het team van Leukefeesten.nl of bekijk hier onze andere feestlocaties in Amsterdam.

In het najaar wordt Strandzuid omgetoverd tot de winterse feestlocatie Zuidpool.

Strandzuid
Europaplein 22, Amsterdam, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy