Home / Feestlocaties / Amsterdam / Westergasfabriek
Overzicht feestlocaties

Westergasfabriek

Feestlocatie Amsterdam

Wie op zoek is naar een avontuurlijke en ongepolijste feestlocatie voor een bedrijfsfeest doet er goed aan de Westergasfabriek te bezoeken. Deze evenementenlocatie is gelegen aan de rand van het centrum van Amsterdam en is een stoere, industriële feestlocatie. De vijf karakteristieke gebouwen van dit terrein zijn uniek voor het vieren van een personeelsfeest, jubileumfeest, bedrijfsfeest en themafeest.

Van klein en intiem tot groots en meeslepend, voor elke setting en sfeer heeft de Westergasfabriek een passende ruimte.

De Gashouder is de meest karakteristieke feestruimte van de Westergasfabriek. Uniek aan deze zaal is de pilaarloze ronde binnenruimte en de gietijzeren plafondconstructie. Het tegenover gelegen Transformatorhuis heeft smalle en hoge ramen. De houten dakconstructie geeft de ruimte een intieme en gewijde sfeer. De langgerekte Zuiveringshal West is een lange, hoge hal met verweerde muren en een monumentaal plafond. Dit is één van de meest veelzijdige evenementenlocaties van de Westergasfabriek voor een bedrijfsfeest. Het Westergastheater is een flexibel in te delen theaterzaal- en foyer. De bijzondere ramen en originele spanten geven een mooi contrast met de modern ontworpen inrichting en de houten vloer. Al de bovengenoemde ruimtes zijn vooral geschikt voor groepen vanaf 150 personen.

Één van de kleinere feestruimtes is het machinegebouw. Deze feestlocatie ligt geheel vrij en biedt een grote, lichte zaal met houten plafond en een kleinere zijruimte die ‘de kapel’ wordt genoemd.

Zoek je een karakteristieke feestlocatie voor een avontuurlijk bedrijfsfeest? Informeer dan bij de event managers van Leukefeesten.nl naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar onze andere locaties in Amsterdam? Bekijk het ons aanbod hier.

Westergasfabriek
Pazzanistraat 41, 1014 DA Amsterdam, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy