Home / Feestlocaties / Best / ‘t Boshuys
Overzicht feestlocaties

‘t Boshuys

Feestlocatie Best

Feestlocatie ’t Boshuys is een bijzondere feestlocatie gelegen op het terrein van Museumpark Bevrijdende Vleugels in Best. Deze feestlocatie met een aansprekend contrast tussen de industriële hangar en de bosrijke omgeving biedt jouw personeelsfeest, themafeest of jubileumfeest iets bijzonders.

T’ Boshuys is een evenementenlocatie in een voormalig defensiegebouw. Het pand is omgebouwd tot feestlocatie en zoveel mogelijk industriële details zijn intact gebleven. Hierdoor heeft het een warme uitstraling. Elke zaal heeft zijn eigen karakteristieke sfeer en biedt ruimte aan kleine of grote gezelschappen. Voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest kun je hier goed terecht.

Personeelsborrel bij feestlocatie Boshuys in Best.

Enthousiast over deze bijzondere evenementenlocatie waar alles op zijn plek valt voor een geslaagd bedrijfsfeest? Informeer dan naar de mogelijkheden voor Brasserie ’t Boshuys bij het team van Leukefeesten.nl. Wij denken graag met je mee over een passend thema en ontzorgen je van A tot Z bij de organisatie van jullie feest.

Op zoek naar een andere locatie? Bekijk dan het aanbod in de omgeving.

‘t Boshuys
Sonseweg 39, 5681 BH Best, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy