Claus Park Collection

Vijftien multifunctionele zalen met elk een unieke ambiance

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Hoofddorp

Hoofddorp
2750
Gratis parkeergelegenheid

Evenementenlocatie Claus Park Collection is dé multifunctionele feestlocatie. Claus Park Collection heeft 3 locaties in het Haarlemmermeerse Bos en 1 locatie in Amsterdam Zuid. Ideaal voor een geheel verzorgde avond van begin tot eind voor de gasten van je personeelsfeest, jubileumfeest, medewerkersbijeenkomst of zakelijke event.

Bij Claus Park Collection kun je terecht in verschillende feestruimtes. De locatie bestaat uit Claus, Papa’s Beach House en het hotel Courtyard by Marriott in Hoofddorp en Element Amsterdam bevindt zich in Amsterdam. De verschillend ingerichte feestruimtes hebben elk een eigen sfeer en zijn onderling meelkaar te verbinden. Hierdoor kun je er zowel met kleine als grote gezelschappen goed terecht. Bij Claus Park Collection creëren we de perfecte ambiance voor je personeelsfeest, bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest.

Op zoek naar een grootschalige feestlocatie met onuitputtelijke mogelijkheden voor een bedrijfsfeest? Dan is de feestlocatie Claus Park Collection de evenementenlocatie die je zoekt. Informeer snel naar de mogelijkheden bij het team van Leukefeesten.nl. Wij helpen je graag verder om van jullie bedrijfsevenement een onvergetelijke dag te maken!

Bekijk ook onze andere feestlocaties in Noord-Holland.

Details Claus Park Collection

Type feestlocatie
Feestlocatie
Claus Park Collection
Adres
Bosweg 19
Plaatsnaam
Hoofddorp
Provincie
Max. aantal gasten
2750
Max. aantal gasten (plenair)
1000
Parkeerinfo
Gratis parkeergelegenheid
Green Key
Ja
Aantal zalen
17 (zaalinformatie)
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag