Home / Feestlocaties / Den Bosch / Orangerie
Overzicht feestlocaties

Orangerie

Feestlocatie Den Bosch

Wat is er specialer dan een personeelsfeest of bedrijfsevent in een historische kerk in het centrum van Den Bosch? In het hart van deze Brabantse stad, tussen sfeervolle winkelstraten en mooie grachten, staat de indrukwekkende feestlocatie Orangerie. De magistrale ambiance van deze evenementenlocatie zal je gasten bij elk ontvangst weten te betoveren. Dit monumentale pand was voorheen een kerk en wordt tegenwoordig gebruikt voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en themafeest.

Evenementenlocatie Orangerie heeft drie prachtige zalen in neogotische stijl, met ieder een unieke charme. Laat je betoveren door de prachtige muurschilderingen en het machtige gewelf van de Orangerie Zaal, maak kennis met de uiterst stijlvolle Jeroen Bosch Zaal en voel de warmte en sfeer van de Tuin der Lusten.

Overzichtsfoto orangerie Den Bosch.

Wil je meer weten over het organiseren van een personeelsfeest of bedrijfsevent op deze feestlocatie? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. Ook denken we met je mee over een passend thema voor jullie event.

Nieuwsgierig naar onze andere locaties in Brabant? Bekijk ze hier.

 

 

Orangerie
Sint Josephstraat 15a, 's-Hertogenbosch, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy