Home / Feestlocaties / Harderwijk / Bouw & Infra Park
Overzicht feestlocaties

Bouw & Infra Park

Feestlocatie Harderwijk

In een voormalige kazerne in Harderwijk is evenementenlocatie Bouw & Infra park gevestigd. Deze multifunctionele feestlocatie is geheel naar wens aan te passen voor verschillende soorten evenementen. Hierdoor is de locatie zeer geschikt voor het organiseren van een personeelsfeest, bedrijfsfeest, congres of jubileum.

Het Bouw & Infra Park ligt centraal in het land en direct aan de A28. De gebouwen van deze evenementenlocatie staan op een voormalig kazerneterrein dat grenst aan de bossen van Harderwijk.

De verschillende ruimtes van het Bouw & Infra Park kunnen tijdens een event goed met elkaar gecombineerd worden. Er is een auditorium dat plaats biedt voor bijna 200 mensen en is zeer geschikt voor plenaire presentaties. Het grote evenementenplein heeft een industriële uitstraling, hoge plafonds en authentieke ramen. Hier kun je uitstekend met 1000 man genieten van een feestelijk bedrijfsfeest of jubileum. Bekijk de zaalinformatie voor de capaciteit van de overige zalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Bouw & Infra park voor jouw personeelsfeest of bedrijfsevent? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij bespreken graag jullie wensen en de mogelijkheden.

Bouw & Infra Park
Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy