Home / Feestlocaties / IJmuiden / Forteiland IJmuiden
Overzicht feestlocaties

Forteiland IJmuiden

Feestlocatie IJmuiden

In het Noordzeekanaal ligt de buitengewone evenementenlocatie Forteiland IJmuiden. Het forteiland in de haven van IJmuiden staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is een spectaculaire feestlocatie voor een onvergetelijk personeelsfeest, jubileumfeest, themafeest of medewerkersbijeenkomst.

Om op Forteiland IJmuiden te komen stap je op de boot. Afhankelijk van de hoeveelheid gasten brengt een geschikte boot jullie in 10 minuten varen naar het eiland. Eenmaal aangekomen ervaar je op elk stukje van het 4 hectare grote eiland de spanning van vroeger. Het historische karakter van Forteiland IJmuiden geeft een exclusief gevoel. Met uitzicht over de duizenden lichtjes van de haven en open zee, waan je jezelf even weg van de wereld.

Forteiland IJmuiden biedt verschillende feestruimtes waardoor je hier met zowel grote en kleine groepen terecht kan. In elke zaal zie je veel elementen uit de geschiedenis van het Forteiland terug. De koepelzaal met muurschilderingen, de grote bunkers en het geheimzinnige labyrint vormen het decor voor een fantastische feestavond.

Start de dag met teambuilding activiteiten en leer elkaar beter kennen in en rondom het fort. Daarna dineren jullie samen in de mysterieuze ondergrondse zalen. De avond wordt afgesloten in de koepelzaal waar je danst tot de laatste boot terugvaart naar het vaste land. Met een feest op Forteiland IJmuiden is je personeelsfeest, bedrijfsevent of themafeest gegarandeerd een succes.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Forteiland IJmuiden voor jouw personeelsfeest of bedrijfsevent? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij helpen je graag bij de organisatie van een succesvol bedrijfsfeest op deze unieke feestlocatie.

Onze andere locaties in de omgeving van IJmuiden bekijken? Klik hier voor het overzicht.

Forteiland IJmuiden
Forteiland 10, IJmuiden, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy