Home / Feestlocaties / Noordwijk / St(r)andplaats Nederzandt
Overzicht feestlocaties

St(r)andplaats Nederzandt

Feestlocatie Noordwijk

St(r)andplaats Nederzandt is een bijzondere feestlocatie in Noordwijk met een prachtige ligging aan het strand. Deze unieke en duurzame evenementenlocatie is perfect voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een themafeest met een ongedwongen sfeer!

Een zomerse barbecue of teambuilding activiteiten op het strand? Deze feestlocatie biedt vele mogelijkheden. St(r)andplaats Nederzandt is het hele jaar geopend en heeft een ruime keuze uit verschillende zalen, waarmee de locatie zich onderscheidt van andere strandlocaties. De feestzalen hebben ieder hun eigen unieke sfeer en karakter. Naast de zalen binnen heeft Nederzandt ook een groot terras dat ruimte biedt aan zo’n 500 man, perfect voor een feest in de stijl van een festival. In de wintermaanden wordt de locatie omgetoverd tot een prachtig winter wonderland. Ideaal voor een kerstfeest of nieuwjaarsborrel!

Meer weten over feestlocatie St(r)andplaats Nederzandt? Neem dan snel contact op met onze feestspecialisten om de mogelijkheden te bespreken! Op zoek naar een andere feestlocatie aan het strand? Bekijk onze locaties hier.

St(r)andplaats Nederzandt
Langevelderslag 52, Noordwijk, Netherlands
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy