Home / Feestlocaties / Rotterdam / Boompjes Rotterdam
Overzicht feestlocaties

Boompjes Rotterdam

Feestlocatie Rotterdam

Genieten van het prachtige uitzicht op de Maas tijdens je bedrijfsfeest? Dan ben je bij Boompjes Rotterdam aan het juiste adres.

Deze unieke evenementenlocatie in Rotterdam is gelegen aan het water van de Maas, aan de straat Boompjes. Het iconische glazen pand is ontworpen door Mecanoo en komt uit 1989. Met de locatie aan de verkeersader Boompjes en de ligging aan de Maas is het een toplocatie in het centrum van Rotterdam voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest of zakelijke evenement. Het interieur heeft een luxe uitstraling, met op maat gemaakt meubilair en high-end licht en audio-installatie. Hierdoor kan het pand worden aangepast naar alle wensen die je hebt voor je evenement. Bij Boompjes Rotterdam krijgt je het ultieme ‘Manhattan aan de Maas’ gevoel. De locatie heeft een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad Rotterdam.

Is Boompjes Rotterdam de locatie waar jij naar op zoek bent voor je volgende personeelsfeest of bedrijfsevent? Neem dan snel contact op met het team van Leukefeesten.nl.

Ben je benieuwd naar onze andere locaties in Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod.

Boompjes Rotterdam
Boompjes 701, Rotterdam, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy