Home / Feestlocaties / Utrecht / Mereveld
Overzicht feestlocaties

Mereveld

Feestlocatie Utrecht

Op zoek naar een feestlocatie die alles onder één dak heeft? Dan ben je bij evenementenlocatie Mereveld in Utrecht aan het goede adres. De historische uitstraling, de goede (eventueel biologische) keuken en het stijlvolle interieur maken deze feestlocatie compleet voor je personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest of themafeest.

Feestlocatie Mereveld is prachtig gelegen tussen weilanden en bossen op slechts enkele kilometers afstand van het stadscentrum Utrecht. De evenementenlocatie ademt de sfeer van het landelijke leven van vroeger. Diverse feestzalen zijn sfeervol ingericht. Deze kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd gebruikt worden voor jullie bedrijfsevenement. Begin de avond met een gezellige borrel en schuif daarna met alle collega’s aan tafel voor een heerlijk diner. Aansluitend zorgt een DJ ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan.

Stap na het diner met je collega's op de dansvloer van feestlocatie Mereveld in Utrecht.

Wil je een spetterend bedrijfsfeest waarbij je ook culinair kunt genieten? Vraag dan naar de mogelijkheden bij het team van Leukefeesten.nl. Wij denken graag met je mee over de inhoud van jullie feest en ontzorgen je bij de organisatie.

Nog even verder kijken naar onze evenementenlocaties in Utrecht? Bekijk deze hier.

Mereveld
Mereveldseweg 9, Utrecht, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy