Vondelpark3

Multimediale mogelijkheden bij locatie in hip Vondelpark

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amsterdam

Amsterdam
470
Betaald parkeren in de nabij gelegen parkeergarages het Byzantium en het Museumplein.

Vondelpark3 maakt voor evenementen gebruik van het restaurant en de televisiestudio’s van VondelCS, het nieuwe AVROTROS-verenigingshuis waar werkelijk alles om media, cultuur en opinie draait. Van televisie-opnames tot live-optredens voor de radio en van voorstellingen tot concerten: VondelCS is hét mediahuis van Amsterdam!

Op de begane grond van Vondelpark3 bevindt zich het restaurant, een perfecte feestlocatie een groepsdiner of borrel. Hier bevindt zich een ruimte die sfeervol is ingericht, met een eigentijds meubilair en gezellige zithoeken. In de zomermaanden is het hoger gelegen bordes perfect voor borrels met groepen tot 200 personen. Met een prachtig uitzicht op het park is dit een unieke locatie voor een bedrijfsevenement.

Buiten de programmering zijn de zalen van VondelCS beschikbaar voor evenementen. Wil je een workshop geven in een omgeving met multimediale insteek? Wil je borrelen in een pand waar praktisch alles om radio en televisie draait? Wij bespreken graag je hoe jullie event optimaal gecombineerd kan worden met de culturele missie van VondelCS!

Het mediahuis heeft je veel te bieden op het gebied van radio-, tv- en internetuitzendingen. Vondelpark3 beschikt over allerlei faciliteiten op audiovisueel gebied; van presentaties met grote LED-schermen tot geluidsopstellingen voor concerten. De twee studio’s zijn voorzien van technische faciliteiten en moderne verlichting; maar tegelijkertijd herinneren de fraaie houten vloer, hoge plafonds en originele decoraties aan de rijke historie van het monumentale pand. Beide ruimten zijn geschikt voor groepen tot 150 personen en zijn perfect voor evenementen waarbij een diner gecombineerd wordt met een feest.

Achter de hoge ramen ligt de Wintertuin, een glazen veranda die weer grenst aan het bordes. Met het Vondelpark direct achter de hoge ramen is het uitzicht in beide ruimten geweldig. Naast de prachtige locatie en de multimediale mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van personeelsevenementen voor Vondelpark3.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een personeelsfeest bij Vondelpark3? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij verrassen je graag door leuke ideeën voor je personeelsfeest of themafeest.

Benieuwd naar andere evenementenlocaties in Amsterdam? Bekijk ze hier op onze website.

Details Vondelpark3

Type feestlocatie
Feestlocatie
Vondelpark3
Adres
Vondelpark 3
Plaatsnaam
Amsterdam
Provincie
Max. aantal gasten
470
Max. aantal gasten (plenair)
200
Parkeerinfo
Betaald parkeren in de nabij gelegen parkeergarages het Byzantium en het Museumplein.
Green Key
Nee
Aantal zalen
3 (zaalinformatie)
Studio A
Oppervlakte
114 m2
Aantal theater
90 personen
Aantal diner
90 personen
Aantal feest
200 personen
Studio B
Oppervlakte
112 m2
Aantal theater
90 personen
Aantal diner
90 personen
Aantal feest
200 personen
Franse Kamer
Oppervlakte
61 m2
Aantal theater
40 personen
Aantal diner
40 personen
Aantal feest
70 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Mariëlle kan al je vragen beantwoorden!
Mail Mariëlle via marielle@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag