Home / Feestlocaties / Woudrichem / ’t Kruithuis Arsenaal
Overzicht feestlocaties

’t Kruithuis Arsenaal

Feestlocatie Woudrichem

In het oude en mooie vestingstadje Woudrichem staat de leuke feestlocatie ’t Kruithuis Arsenaal. Dit rijksmonument waar vroeger wapens opgeslagen werden, is nu een bijzondere plek voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileum of themafeest.

Bij feestlocatie ’t Kruithuis Arsenaal vind je een mooie combinatie van historische details en moderne uitstraling. De feestlocatie is van alle gemakken voorzien, met authentieke aankleding en decoratie. Zo ligt er een mooie bakstenen vloer en sieren er grote houten balken aan het plafond.

De grote feestzaal van ’t Kruithuis Arsenaal is multifunctioneel in te delen. Door schuifdeuren met glas-in-loodramen is de zaal te verdelen in 3 ruimtes waardoor je hier met zowel kleine als grote groepen goed terecht kan. Ook het sfeervolle terras kan worden betrokken bij personeelsfeesten, themafeesten, jubileumfeesten of evenementen.

Belangstelling in het ’t Kruithuis Arsenaal voor je personeelsfeest, themafeest of bedrijfsevenement? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij zitten klaar om je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee over de invulling van jullie feest.

Onze andere locaties in Brabant bekijken? Klik hier voor het aanbod.

 

’t Kruithuis Arsenaal
Kerkstraat 41, Woudrichem, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy