Back To Live

Meer informatie
Het mag eindelijk weer: Zorgeloos feesten! Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Back To Live

Iedereen heeft toch zin om na corona weer een feest te organiseren voor zijn collega's? Want kan jij je nog herinneren hoe het was om samen met collega’s te genieten van een onvergetelijke avond? Ben jij ook toe aan een heerlijk personeelsfeest na corona? Proosten met een koud biertje, meezingen met de grootste hits en je favoriete moves showen op de dansvloer. Het kan eindelijk weer! Met Back To Live halen we ruim een jaar ‘live’ in. Een avond samen met collega’s. Daar krijg je zoveel energie van… daar kan je nog lang op teren!
Inhoudsopgave

DRESSCODE

Een dresscode? Je hebt er een jaar lang niet over hoeven nadenken met al dat thuiswerken. Nu je eindelijk weer de deur uit mag voor een feestje, wil je er natuurlijk helemaal JE-VAN-HET uitzien. En terecht! Daarom is de dresscode deze avond even simpel als persoonlijk: look alive and ready to party!

LOCATIES

Back To Live moet je vieren waar je je het meest alive voelt. Geniet van een varend feest na corona op het majestueuze en intieme schip Grace Kelly waar je als vip wordt behandeld en tegelijkertijd geniet van een prachtig wisselend uitzicht op de Nederlandse waterwegen. Ga je liever voor een hippe club, dan adviseren wij Kanarie Club in Amsterdam, voorzien van een frisse uitstraling en inclusief (leeg) zwembad. #ballenbak

Ga jij het liefst los op een industriële locatie, met moderne aspecten, dan is Taets Art & Event Park enorm geschikt. Gelegen op het historische Hembrugterrein aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam heeft deze locatie de onbetwiste wow-factor. Neem snel contact op om beschikbaarheid of andere locatie suggesties te ontvangen voor hèt personeelsfeest na corona!

PROGRAMMA

Back To Live is een feest zoals je ze van vroeger herinnert. Hét personeelsfeest na corona. Een avond waarop de mooiste herinneringen worden gecreëerd en waar samen beleven centraal staat.

Je wordt ontvangen met een VIP-ontvangst met fotografen, handtekeningenvragers en een filmploeg. Allemaal willen ze je aandacht en dat is, na zo lang thuis zitten, erg leuk! Binnen krijg je een welkomstdrankje uitgeserveerd, uiteraard live ingeschonken. Het is immers niet voor niets Back To Live.

Over live gesproken; de opening wordt verzorgd door een stoere breakdance groep die van alle kanten dwars door het publiek richting het podium loopt. Verwacht geen suffe pasjes, dit is écht indrukwekkend. En jij was er live bij!

Na de opening is het tijd om te genieten van heerlijk eten. Uiteraard doen we niet aan buffetten, maar is alles LIVE cooking. Extra leuk, extra vers, extra persoonlijk. Degenen die zin hebben om te dansen, kunnen los op de live muziek van de band. Uiteraard zijn verzoeknummers meer dan welkom. Kom maar op!

Word je liever op een andere manier vermaakt? Top, want er is genoeg te beleven. Verwacht geen racesimulatoren of stand alone photobooth; ook hier is alles live. Van de Complimentenmeisjes die je live van een ontroerend mooi compliment voorzien tot de live karaoke waar je jouw muzikale zangkunsten kunt tonen. Of ga je liever voor een live potje Pingpong tegen een collega of voor een nep-tattoo bij TUIG Tattooshop? Kortom, alles kan, maar het is altijd live!

De avond sluiten we af met een optreden van een bekende artiest die… inderdaad, live zijn of haar bekendste hits laat horen. Tino, André, Davina of Romy? Brul lekker mee vanaf de dansvloer, schouder aan schouder met het hele team om je heen. Dat is het feest na corona wat we een jaar gemist hebben. En waar jij nog lang aan gaat terugdenken!

CATERING

Ook op culinair vlak gaan we genieten. Maar niet vanuit die saaie chafing dishes en afstandelijke buffetten. We mogen weer samen zijn, dus laten we dat optimaal benutten!

Gastvrouwen lopen rond met buikbakken voorzien van heerlijke voorgerechtjes, terwijl verderop enkele koks vanaf een live cooking station jou voorzien van vers gemaakte gerechten, zoals smoking honey ribs, ceviche van kabeljauw en wrap ‘n rolling met live toppings! De invulling bepalen we samen met jou tijdens het voortraject; wel zo leuk om dat live te doen toch?

UITNODIGING & REGISTRATIE

Back To Live staat voor samen feesten na corona. Ben je met een relatief klein gezelschap, dan is het tof om de uitnodiging persoonlijk uit te delen op kantoor. Ga je voor groot, groter, grootst, dan adviseren we om een registratiesite te maken waar we een uitnodigingsfilm van de directeur te tonen. Of laat hem of haar als verrassing iedereen live uitnodigen tijdens de  wekelijkse Zoom-meeting. Je snapt het al… we denken graag mee!

Willen jullie Back To Live?

Ja natuurlijk wil je dat! Wij zorgen ervoor dat, zodra het weer mag, jouw medewerkers samen genieten van een topavond die ze niet snel meer vergeten. Een personeelsfeest waarop de waardering naar iedereen wordt uitgesproken. Dat kan je het beste live doen, tijdens Back To Live!

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Marissa kan al je vragen beantwoorden!
Mail Marissa via marissa@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag