Coronas Knalfuif

Dit is ongekend feestvieren voor gevorderden!

Meer informatie
Corona-proof programma: Dit feestconcept organiseren we in aangepaste vorm, conform het actuele corona protocol en met inachtneming van de corona maatregelen.

Coronas Knalfuif

Muziek met een vleugje cabaret en bij iedere song weer iets verrassends. Een echte knalfuif dus!
Inhoudsopgave

Corona's knalfuif

Tijdens Coronas Knalfuif word je aangemoedigd door je collega’s, en in het bijzonder door de directeur, beklim je ietwat overmoedig ‘het balkon’ in het midden van de zaal. Je belt de band en vraagt je favoriete nummer aan, live gespeeld door de muzikanten van De Coronas. De band kent meer dan 5.000 nummers en verzorgt een unieke show op jullie personeelsfeest. Met een flinke knipoog en gevoel voor theater spelen ze het ene na het andere verzoeknummer, terwijl je collega’s met pittige pruik of blitse bril over de dansvloer zwieren. De conclusie na vanavond….een tikkie gek en een thema met verrassingen. Dit is ongekend feestvieren voor gevorderden!

Vier dit personeelsfeest bij één van deze locaties

Ervaring van klanten

Van Bekkum Houten
Leukefeesten.nl heeft voor ons een feest georganiseerd in ons eigen pand, waarbij de kwaliteit en professionaliteit uitstekend waren. Het team nam 100% verantwoordelijkheid en was heel toegankelijk. De ideeën voor het feest waren goed op ons afgestemd, daarvoor alle lof en tevredenheid. Wij kunnen jullie zeer zeker aanbevelen!
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Marissa kan al je vragen beantwoorden!
Mail Marissa via marissa@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Reactie binnen 1 werkdag