Home / Feestthema's / Single all the way
Overzicht feestthema's

Single all the way

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden heeft dit leuke feest niets te maken met je burgerlijke status. Des te meer slaat het op de most wonderful time of the year, het hart van alle gezelligheid: het kantoor-kerstfeest! Dit jaar onder het genot van Single Sounds, waarmee jij en je collega’s goed uitpakken dit jaar. Verzamel iedereen voor het ultieme derde-kerstdag-gevoel nog voor de kerst is begonnen.

Jullie kerstfeest wordt naar de kantoortuin gehaald of naar een feestelijke eventlocatie gebracht en een avond lang vier je kerst zoals in de Coca-Cola reclames of bij Robert ten Brink op de bank. Traditionele outfits voeren de boventoon terwijl jullie muzikale (kerst)klassiekers selecteren uit een groot aanbod singles, genieten van ouderwets lekker eten of jezelf vereeuwigen in de fotobooth. Dit jaar gaan jullie single all the way!

Dresscode

Elke mogelijke kerstoutfit – van de seventies tot nu – kan als inspiratie dienen voor je collega’s en personeel. De foute kersttrui kan, de glitter-haarband van Bridget Jones kan, of een smoking als die van Robert ten Brink kan. Van colorful en chique tot kneuterig klassiek: deze kerst ga je Single all the way! En mocht bij binnenkomst nu blijken dat je toch wat underdressed bent, dan verzamel je een selectie accessoires bij de gadget bar!

Locatie

Heeft de oud-Hollandse gezelligheid je nog niet overtuigd, dan doet het fiscale voordeel van een feest op eigen terrein dat misschien wel. Het Single all the way-feestje laat zich bij uitstek organiseren op eigen locatie: de kantine, de aula of de kantoortuin. Ga je echt voor een avond uit, dat zijn meerdere locaties geschikt. CitySense Utrecht is ruim en centraal, de Hoeve in Sparrendam en de Madestein in Den Haag zijn knus en net even wat anders, en club Panama in Amsterdam is eigenlijk altijd een hit. Onze tip: de knusse kneuterigheid is minstens de helft van de pret, dus wij zorgen ervoor dat de aankleding daar ook naar is! Kleurige kerstlampjes, een indrukwekkende kerstboom, kerstsokken aan de mantel, een knisperend haardvuur (op een scherm) en natuurlijk: kerstkransen op de deuren.

Programma

Zonder singles geen all the way, dus roepen we de hulp in van Single Sounds. Hierbij staat de interactiviteit van muziek uitzoeken en aanvragen centraal. U vraagt, zij draaien! Een koffer vol klassieke, old school en favoriete hitsingles staat klaar en draagt absoluut bij aan het gevoel van nostalgie en saamhorigheid; begrippen die beter bekend als ‘de basisemoties van Kerstmis’. Dit muzikale entertainment laat zich uitstekend ondersteunen door een gadget bar waar het publiek haar outfit compleet maakt en een de niet te missen photobooth. Voor menig kerstfeest geldt tenslotte: pictures or it didn’t happen!

Catering

Voor een echt ouderwets goed maar tijdloos kerstgevoel durven we te vertrouwen op oma’s klassiekers. Met de familie aan tafel kan, maar waarschijnlijk wil je de dansvloer vrijhouden. In dat geval ruilen we het traditionele buffet in voor moderne, aantrekkelijk aangeklede food points van waaruit diverse finger foods geserveerd worden. Professionele catering biedt een moderne twist op vertrouwde klassiekers: geroosterde kip en salade wordt een smakelijk kip yakitori spiesje met en een caprese stick, de beenham uit de oven bieden we aan als slider – een kleine hamburger. Zo kun je eten en dansen tegelijkertijd. De aardappelpuree maakt plaats voor puntzakken friet, die het overigens altijd bijzonder goed doen als lekkere midnight snack…

Registratie

Een geweldige en praktische manier om iedereen uit te nodigen en in de single mindset te krijgen is met jullie eigen eventregistratiewebsite. Hier meldt men zich aan en kan iedereen bekijken wie er al komt – of wie nog overgehaald moet worden. Je bent altijd op de hoogte van je gastenlijst! De website biedt de kans je eventhuisstijl helemaal door te voeren, van save the date tot aan de bedankmail. Extra leuk is het toevoegen van vragen in het aanmeldformulier, zoals de ultieme kersthit. Het geeft de bezoekers iets om over na te denken, en jouw de kans om de enige, échte (company) christmas playlist van dit jaar samen te stellen! Voor de traditioneel gestemden onder ons; we begrijpen het volledig als je liever voor een interactieve kaart van dansende elfjes gaat. Het gezicht van een CEO op het lijf van een kerstelf is onbetaalbaar. Ook zo’n uitnodiging kunnen we ontwerpen. Met liefde!

© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy