Home / Feestlocaties / Amsterdam / Amstel Boathouse
Overzicht feestlocaties

Amstel Boathouse

Feestlocatie Amsterdam

In het Maarten Luther Kingpark in Amsterdam bevindt zich het Amstel Boathouse. Deze bijzonder gelegen evenementenlocatie aan de oevers van de Amstel is een prachtige plek voor een personeelsfeest, bedrijfsevenement of medewerkersbijeenkomst.

Het Amstel Boathouse bestaat uit verschillende zalen die elk vernoemd zijn naar bekende VOC-schepen. De verschillende zalen zijn modern ingericht en aangekleed met karakteristieke scheepvaart elementen. Een aantal opvallende en verrassende ruimtes binnen het Amstel Boathouse zijn De Hollandse tuin, Batavia en Waterland. Deze overdekte tuinen hebben een prachtige lichtinval door de grote glazen plafonds. Hier is het heerlijk borrelen, dineren of feesten met je collega’s of relaties.

Het Amstel Boathouse ligt binnen de Ring A10 en heeft eigen (gratis) parkeerplaatsen. Wil je je gasten over het water vervoeren? Dan kan dat ook. Het Amstel Boathouse heeft een eigen steiger waar je met een boot kan aanmeren. Dat is nog eens uniek aankomen op je feest!

Jouw personeelsfeest, jubileumfeest, medewerkersbijeenkomst of zakelijke event organiseren in het Amstel Boathouse? Neem dan contact op met het team van leukefeesten.nl. Wij denken graag met je mee over het organiseren van een evenement op deze unieke locatie aan de Amstel.

Amstel Boathouse
Amsteldijk 218, 1079 LK Amsterdam, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy