Organisatie

Je wilt je personeelsfeest laten organiseren door een evenementenbureau. Leuk! Wij gaan graag voor je aan de slag! Maar, wat kun je verwachten van een samenwerking met leukefeesten.nl?

Stap 1: Kennismaking

Graag komen we persoonlijk kennismaken. Tijdens dit gesprek inventariseren we je wensen en laten we je wat eerste denkrichtingen en mogelijkheden zien. We zijn benieuwd naar je uitgangspunten en willen jou en het bedrijf goed leren kennen. Bij voorkeur reserveren we ook wat tijd om samen te brainstormen. Vaak levert dit de leukste ideeën op!

Stap 2: Offerte

Na het gesprek gaan wij aan de slag. We bedenken een creatief feestconcept en kiezen de best passende locatie(s). Dit werken we uit in een complete offerte, inclusief programmavoorstel en entertainment, catering, time table, locatiesuggestie(s), begroting en ideeën voor de uitnodiging en communicatie. Wil je de offerte aangepast hebben? Geen probleem, je feedback verwerken we graag in een aangepast voorstel. We nemen je ook graag mee om de voorgestelde locatie(s) te bezichtigen!

Stap 3: De Organisatie

Is het plan helemaal naar wens?! Dan gaan we aan de slag met de productie en organisatie van jouw personeelsfeest. We maken het draaiboek, overleggen met alle partijen over de details en houden je op de hoogte van de voortgang. Ontzorgen noemen we dat! Eigenlijk heb je nergens omkijken naar. Als je zelf bepaalde elementen van het feest wilt organiseren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Misschien wil je tussentijds de locatie nog een keer bezoeken of het eten voorproeven? We plannen dit graag voor je. Ongeveer twee weken voor het feest komen we bij je langs om het definitieve draaiboek te bespreken, zodat we ruim van te voren in de startblokken staan om er een groot succes van te maken.

Stap 4: Feest

Op de dag van het feest zijn we ‘s ochtends al op de locatie om de leveranciers te ontvangen en opbouw te begeleiden. Als je het leuk vindt, kom je gerust even kijken en kennismaken met de techniek, catering en crew. We coördineren de soundchecks, repetities en doorloopjes en zorgen ervoor dat alles en iedereen op tijd klaar staat. Tijdens het feest zijn wij er ook, al zal je ons nauwelijks zien. Achter de schermen zorgen we ervoor dat alles goed verloopt.

Stap 5: Evaluatie

Daags na het evenement willen we met je evalueren. We horen graag wat jij en je collega’s van het feest vonden, ter leeringh en vermaeck!

Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag