Home / Feestlocaties / Amsterdam / De IJ-kantine
Overzicht feestlocaties

De IJ-kantine

Feestlocatie Amsterdam

De IJ-kantine is een eigentijdse en gezellig ingerichte feestlocatie in Amsterdam. De locatie bevindt zich op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord en met een terras pal op het zuiden is dit een heerlijke plek voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest of themafeest.

Het industriële uiterlijk van de IJ-kantine wordt gecombineerd met hip meubilair. Ook is er een prachtig terras en daarnaast vind je binnen onder andere een lounge met open haard en verschillende vergaderruimtes. Waar je ook zit binnen deze locatie, je kunt altijd genieten van het mooie uitzicht over de Amsterdamse haven. De feestlocatie heeft een directe verbinding met het Centraal Station van Amsterdam via het pontje, maar is ook goed bereikbaar met de auto. Omdat deze feestlocatie direct gelegen is aan ’t IJ, is een grand entree via het water ook één van de mogelijkheden.

Sparren over de mogelijkheden voor je personeelsfeest, bedrijfsevent of jubileum op deze feestlocatie? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij informeren je graag over deze eigentijdse feestlocatie in Amsterdam.

Nog niet overtuigd van deze locatie? Bekijk dan onze andere feestlocaties in Amsterdam hier.

De IJ-kantine
NDSM-kade 5, amsterdam
© 2018 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy