Centraal Ketelhuis

Industriële looks, authentieke details en een warme sfeer

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amersfoort

Amersfoort
350
Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vlakbij het station van Amersfoort vind je feestlocatie het Centraal Ketelhuis. Een monumentaal pand in een bruisende omgeving, met een interieur dat industriële looks, authentieke details en een warme sfeer combineert. Het rijksmonument geldt als een van Nederlands meest inspirerende industriële locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Indruk op je medewerkers of relaties gegarandeerd!

Het Centraal Ketelhuis is exclusief af te huren voor je personeelsfeest, productlancering, congres, bedrijfsfeest of seminar. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment. Je hebt de beschikking over een flexibel in te richten grote ruimte met veel daglicht en een compacte subruimte. Ook kun je terecht op het ruime terras op de zon, met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats.

Het Centraal Ketelhuis ligt in het hart van Amersfoort en is perfect bereikbaar vanuit alle delen van Nederland. Station Amersfoort Centraal ligt op loopafstand. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar, door de nabijheidvan snelwegen A1 en A28. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Centraal Ketelhuis voor je personeelsfeest of bedrijfsevenement? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij gaan graag met je in gesprek over jullie wensen en zorgen voor een complete offerte.

Onze andere locaties in Amersfoort bekijken? Klik hier.

Details Centraal Ketelhuis

Type feestlocatie
Feestlocatie
Centraal Ketelhuis
Adres
Soesterweg 320
Plaatsnaam
Amersfoort
Provincie
Max. aantal gasten
350
Max. aantal gasten (plenair)
-
Parkeerinfo
Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
Green Key
Nee
Aantal zalen
1 (zaalinformatie)
Centraal Ketelhuis
Oppervlakte
400 m2
Aantal theater
150 personen
Aantal diner
350 personen
Aantal feest
350 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag