De Avenue

Feestlocatie middenin het bruisende centrum van Breda

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Breda

Breda
500
Betaald parkeren in de omgeving.

Midden in het centrum van de bruisende stad Breda vind je feestlocatie De Avenue. Deze voormalige schuilkerk is volledig omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, themafeesten en jubileumfeest​en​.

Bij aankomst word je verwelkomt door een indrukwekkende gevel met de allure van de jaren vijftig. De Avenue biedt meerdere zalen voor diverse soorten feesten. De Theaterzaal is ruim opgezet en er zijn nog veel authentieke details zichtbaar van de oude kerk. Er siert een mooi podium in de ruimte waarop een DJ en entertainment ervoor zorgen dat al je collega’s de hele avond lekker staan te dansen. Of wat dacht je van het bestuur die een prachtige performance kan geven tijdens een personeelsfeest of bedrijfsevenement? in de Theaterzaal van deze evenementenlocatie is van alles mogelijk.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de Sociëteit. Deze feestzaal biedt ruimte voor 200 personen en heeft een unieke uitstraling dankzij het gewelfde plafond. Dit is het originele plafond van de oude Rooms-Katholieke schuilkerk.

Wil je een personeelsfeest, bedrijfevent of themafeest organiseren bij De Avenue? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij denken graag met je mee over de invulling van jullie feest en zorgen voor een onvergetelijke avond.

Bekijk hier ook onze andere evenementenlocaties in de provincie Noord-Brabant.

 

 

Details De Avenue

Type feestlocatie
Feestlocatie
De Avenue
Adres
Waterstraat 5
Plaatsnaam
Breda
Provincie
Max. aantal gasten
500
Max. aantal gasten (plenair)
250
Parkeerinfo
Betaald parkeren in de omgeving.
Green Key
Nee
Aantal zalen
2 (zaalinformatie)
Theaterzaal
Oppervlakte
220 m2
Aantal feest
500 personen
Sociëteit
Oppervlakte
195 m2
Aantal feest
200 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag