De Prodentfabriek

Industriële en duurzame evenementenlocatie in stadshart Amersfoort

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amersfoort

Amersfoort
1000
Betaald parkeren in de omgeving

In het bruisende en hipste stadsdeel van Amersfoort, de Nieuwe Stad, staat de industriële feestlocatie De Prodentfabriek. In de voormalige fabriekshal van de tandpasta fabrikant kun je tegenwoordig terecht voor je personeelsfeest, jubileum of bedrijfsevenement. Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze innovatieve feestlocatie je biedt.

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is onderdeel van de Nieuwe Stad; de innovatieve microstad in het stadshart van Amersfoort. Het oude fabrieksterrein is volledig vernieuwd en alle gebouwen op het terrein zijn multifunctioneel in te zetten. De ruimtes hebben een eigen en unieke uitstraling en geven je personeelsfeest, jubileum of bedrijfsfeest dé informele en industriële sfeer die je zoekt.

De Productiehal is de grootste ruimte en is ideaal voor een plenair programma. Hier kun je terecht met groepen tot 1000 personen. De ruimte is volledig voorzien van de modernste audio- en visuele techniek, waardoor je bijvoorbeeld de industriële dakconstructie en betegelde wanden prachtig uit kan lichten in gewenste kleuren. Naast de Productiehal kun je op het terrein van de Nieuwe Stad ook terecht bij de verschillende kleinere ruimtes met groepen van 40 tot 200 personen. Wij vinden deze feestlocatie zeer geschikt voor een corporate festival. Weten hoe dat eruit ziet? Laat je hier alvast inspireren voor jullie eigen festival.

De productiehal opgesteld voor een plenaire presentatie.

De Prodentfabriek is naast een hele hippe, ook een hele duurzame feestlocatie. Al een aantal jaar maken ze gebruik van een biomassaketel, zonnepanelen en zonneboilers. De biomassaketel is een vervanging voor de traditionele cv-ketel en voorziet door het gebruik van houtsnippers en restafval De Prodentfabriek van warmte. Ook de omliggende gebouwen van de Nieuwe Stad worden hiermee voorzien van de juiste temperatuur.

Je bedrijfsfeest, personeelsfeest of medewerkersbijeenkomst organiseren in De Prodentfabriek? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij inventariseren graag jullie wensen en zorgen voor een compleet feest.

Details De Prodentfabriek

Type feestlocatie
Feestlocatie
De Prodentfabriek
Adres
Oude Fabriekstraat 20
Plaatsnaam
Amersfoort
Provincie
Max. aantal gasten
1000
Max. aantal gasten (plenair)
500
Parkeerinfo
Betaald parkeren in de omgeving
Green Key
Nee
Aantal zalen
8 (zaalinformatie)
Productiehal
Oppervlakte
1400 m2
Aantal theater
500 personen
Aantal diner
450 personen
Aantal feest
1000 personen
Danswerkplaats
Oppervlakte
130 m2
Aantal theater
80 personen
Tana
Oppervlakte
60 m2
Aantal theater
50 personen
Aantal feest
50 personen
Amersfoort vergaderen
Oppervlakte
138 m2
Aantal theater
40 personen
Fluor Café
Oppervlakte
170 m2
Aantal theater
80 personen
Fluor Poppodium
Oppervlakte
340 m2
Aantal theater
200 personen
Aantal feest
500 personen
Museum
Oppervlakte
42 m2
Aantal theater
30 personen
WF agenturen
Oppervlakte
64 m2
Aantal theater
40 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Ilke kan al je vragen beantwoorden!
Mail Ilke via ilke@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag