Hotel Arena

Alles onder één dak in het hippe Amsterdam oost

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amsterdam

Amsterdam
650
Betaald parkeren op eigen terrein of in de nabij gelegen parkeergarage.

In het populaire Amsterdam-Oost, in het mooie Oosterpark, vind je Hotel Arena, een monumentaal, intiem, viersterrenhotel / evenementenlocatie.

Begonnen als Rooms-Katholiek verpleeghuis wat onderdak bood aan invalide en zieke weesmeisjes in 1888, heeft het mooie gebouw sindsdien vele invullingen gehad.

Hotel Arena is in 1992 begonnen als sleep-inn voor vrije geesten, jonge wereldreizigers en creatieven. Inmiddels is het hotel gegroeid tot een viersterren boutique hotel met 141 kamers, prachtige vergaderzalen. Ook kun je bij PARK Café / Restaurant genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch, diner en een gezellige borrel met uitzicht over het park.

 

De monumentale delen, zoals de originele marmeren trap en de gerestaureerde Kapel, zijn altijd in tact gehouden en vertellen nog iedere dag over de indrukwekkende geschiedenis van deze locatie. De rijke historie wordt gecombineerd met een modern design en zie je terug in de hotelkamers, het café/ restaurant, de 5 creatieve meeting en event studio’s, de sfeervolle Salon en de unieke Kapel

In één ruimte geniet je van prachtige kunstwerken, terwijl in de Kapel een concert plaatsvindt, en in de Salon wordt een speciaal themadiner geserveerd. Hotel Arena is dé plek waar je kunt eten, drinken, werken, slapen en dansen.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Hotel Arena voor jouw personeelsfeest of medewerkersevent? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een andere locatie in onze hoofdstad? Bekijk dan hier ons aanbod.

Details Hotel Arena

Type feestlocatie
Feestlocatie
Hotel Arena
Adres
's-Gravesandestraat 55
Plaatsnaam
Amsterdam
Provincie
Max. aantal gasten
650
Max. aantal gasten (plenair)
180
Parkeerinfo
Betaald parkeren op eigen terrein of in de nabij gelegen parkeergarage.
Green Key
Ja
Aantal zalen
1 (zaalinformatie)
De Kapel + Vide
Aantal carré
40 personen
Aantal theater
180 personen
Aantal diner
150 personen
Aantal feest
650 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag