Midden Nederland Hallen

Multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Barneveld

Barneveld
5000
Gratis parkeergelegenheid

In het Gelderse Barneveld bevindt zich één van de grootste evenementenlocaties van de regio: de Midden Nederland Hallen. Deze multifunctionele feestlocatie is voorzien van alle moderne faciliteiten die je zoekt voor de organisatie van een zakelijk evenement, congres, feest of productpresentatie.

De Midden Nederland Hallen is gericht op grotere evenementen. De locatie biedt 2 grote zalen waar je terecht kan voor plenaire bijeenkomsten en presentaties. Daarnaast zijn er 10 subzalen waar je variërend met groepen van 50 tot 350 personen terecht kan. Deze zalen zijn goed in te zetten voor de organisatie van workshops, teambuilding activiteiten en vergaderingen. Alle ruimtes kunnen met elkaar gekoppeld worden waardoor de zalen naar wens uit te breiden zijn.

De locatie is centraal gelegen aan de A1 en A30 en biedt gratis parkeergelegenheid (1350 plaatsen). Daarnaast wordt er bij de Midden Nederland Hallen gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om zo duurzaam mogelijk om te gaan met het milieu. Zo beschikken de Midden Nederland Hallen bijvoorbeeld over warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Zo kunnen ze de warmte van de zomer gebruiken om het pand in de winter te verwarmen, en de winterkou gebruiken om het pand in de zomer te koelen. Op het dak bevinden zich 500 zonnepanelen en de gehele feestlocatie is voorzien van LED-verlichting.

Ben je op zoek naar een multifunctionele evenementenlocatie voor een congres, beurs of zakelijk evenement? Neem dan contact op met het team van leukefeesten.nl. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden van de Midden Nederland Hallen.

Bekijk ook onze ander feestlocaties in de omgeving van Barneveld.

Details Midden Nederland Hallen

Type feestlocatie
Feestlocatie
Midden Nederland Hallen
Adres
Thorbeckelaan 123
Plaatsnaam
Barneveld
Provincie
Max. aantal gasten
5000
Max. aantal gasten (plenair)
2500
Parkeerinfo
Gratis parkeergelegenheid
Green Key
Nee
Aantal zalen
2 (zaalinformatie)
Expohal
Oppervlakte
2250 m2
Auditorium
Oppervlakte
2000 m2
20 subzalen, voor 50 tot 350 personen
Oppervlakte
totaal 10.000 m2
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Ilke kan al je vragen beantwoorden!
Mail Ilke via ilke@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag