Parkzuid

Multimediale mogelijkheden bij locatie in hip Vondelpark

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amsterdam

Amsterdam
470
Betaald parkeren in de nabij gelegen parkeergarages het Byzantium en het Museumplein.

Parkzuid heeft haar deuren geopend in het populairste park van Amsterdam: het Vondelpark. In het voormalig Filmmuseum kunnen locals, sporters, toeristen en gezinnen terecht voor een goed ontbijt of een chopped salad, maar ook voor de nodige comfort food. Daarnaast is het een ideale evenementenlocatie waar historie en natuur samenkomen. 

Op de begane grond van Parkzuid kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een groepsdiner of borrel. Hier bevindt zich een ruimte die sfeervol is ingericht, en zijn elementen van het park terug te vinden in het interieur. In de vorm van verschillende tinten groen, het gebruik van hout, veel planten en een mos wand. Het interieur is ruimtelijk en haalt buiten naar binnen. Verschillende muren zijn opgesierd door schilderingen of om gedoopt tot posterwand, als link naar de geschiedenis van het Filmmuseum. Niet voor niets staat het restaurant bekend als de ‘huiskamer’ van het Vondelpark. Buiten de zomermaanden is het mogelijk om het volledige terras bij uw event te betrekken. Dit is een unieke mogelijkheid, aangezien het terras direct grenst aan het Vondelpark en een van de grootste terrassen is in de Amsterdamse binnenstad. In de zomermaanden is het hoger gelegen bordes – perfect voor borrels met groepen tot 200 personen. Met een prachtig uitzicht op het park is dit een perfecte locatie voor uw event.

Voor andere evenementen maakt Parkzuid gebruik van de studio’s van De IDFA. Dit zijn twee zalen op de eerste verdieping. De studio’s zijn voorzien van trussen en moderne verlichting; maar tegelijkertijd herinneren de fraaie houten vloer, hoge plafonds en originele decoraties aan de rijke historie van het monumentale pand. Beide ruimten zijn geschikt voor groepen tot 150 personen en zijn perfect voor evenementen waarbij u een gezellig diner combineert met een mooi aansluitend feest.

Achter de hoge ramen ligt de Wintertuin, een glazen veranda die weer grenst aan het bordes. Met het Vondelpark direct achter de hoge ramen is het uitzicht in beide ruimten geweldig. Is de wereld aan de andere kant van het glas te aanlokkelijk? Dan zijn de studio’s op ieder moment volledig te verduisteren door middel van speciale gordijnen.

Naast de twee grote studio’s beschikt Parkzuid een break out-ruimten. De Franse Kamer is een iets kleinere ruimte die haar authentieke staat heeft behouden. Met de vele klassieke decoratieve elementen en perfecte akoestiek is dit een prachtige ruimte voor kleine presentaties en concerten. 

De organisatie van events in een indrukwekkend pand en natuurlijk niet in handen van de eerste de beste. Parkzuid is onderdeel van Unlimited Label, exploitant van meerdere karaktervolle locaties. Wilt u uw event houden bij Parkzuid, dan bent u verzekerd op een fenomenaal event in handen van experts.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een personeelsfeest bij Parkzuid? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij verrassen je graag door leuke ideeën voor je personeelsfeest of themafeest.

Benieuwd naar andere evenementenlocaties in Amsterdam? Bekijk ze hier op onze website.

Details Parkzuid

Type feestlocatie
Feestlocatie
Parkzuid
Adres
Vondelpark 3
Plaatsnaam
Amsterdam
Provincie
Max. aantal gasten
470
Max. aantal gasten (plenair)
200
Parkeerinfo
Betaald parkeren in de nabij gelegen parkeergarages het Byzantium en het Museumplein.
Green Key
Nee
Aantal zalen
3 (zaalinformatie)
Studio A
Oppervlakte
114 m2
Aantal theater
90 personen
Aantal diner
90 personen
Aantal feest
200 personen
Studio B
Oppervlakte
112 m2
Aantal theater
90 personen
Aantal diner
90 personen
Aantal feest
200 personen
Franse Kamer
Oppervlakte
61 m2
Aantal theater
40 personen
Aantal diner
40 personen
Aantal feest
70 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Cato kan al je vragen beantwoorden!
Mail Cato via info@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag