Strandzuid

Een eigentijdse locatie aan het water in Amsterdam

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amsterdam

Amsterdam
1000
Betaald parkeren bij de Amsterdam RAI.

Strandzuid is een feestlocatie gelegen tussen Amsterdam Rai en het Beatrixpark. Deze unieke en centrale locatie in Amsterdam-Zuid is een prachtige feestlocatie met Balinese uitstraling die zeer geschikt is voor het vieren van je personeelsfeest, jubileumfeest of themafeest!

Bij Strandzuid vind je verschillende ruimtes, allemaal met een eigen unieke sfeer, karakter en faciliteiten. De feestlocatie is ruim opgezet en ligt direct aan het water.  Het terras staat direct in verbinding met de verschillende zalen en is daarmee een bijzondere plek voor een bedrijfsevent.

Via de grote raampartijen van de feestlocatie The Boat House kijkt je direct op het water. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. Het beschikt over een eigen bar en keuken. Door het bijbehorende terras kun je hier met meer dan 500 personen genieten van een personeelsfeest.

The Beach House is een intieme ruimte voor zo’n 200 gasten en is eveneens voorzien van een eigen bar en terras. Het heeft een uniek privéstrand bij de ingang van Strandzuid en is voorzien van alle faciliteiten die horen bij een feestlocatie met een strandgevoel. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Ook zijn er verschillende buitenruimtes zoals The Dock Bar, The Beach Bar en Playground waar je met lekker weer goed terecht kan. Indien gewenst is het ook deels te overdekken met stijlvolle tenten, ideaal voor een Corporate festival.

Strandzuid ligt tussen de centraal gelegen RAI Amsterdam en het Beatrixpark. De feestlocatie is goed te bereiken met de auto via de A10, het openbaar vervoer met de nieuwe Noord/Zuidlijn en zelfs met de boot via de Amsterdamse grachten. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarages van de Rai.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor je bedrijfsfeest? Dan is evenementenlocatie Strandzuid wellicht wel dé feestlocatie waar je dit jaar moet zijn! Vraag naar de mogelijkheden bij het team van Leukefeesten.nl of bekijk hier onze andere feestlocaties in Amsterdam.

In het najaar wordt Strandzuid omgetoverd tot de winterse feestlocatie Zuidpool.

Details Strandzuid

Type feestlocatie
Feestlocatie
Strandzuid
Adres
Europaplein 22
Plaatsnaam
Amsterdam
Provincie
Max. aantal gasten
1000
Max. aantal gasten (plenair)
200
Parkeerinfo
Betaald parkeren bij de Amsterdam RAI.
Green Key
Nee
Aantal zalen
4 (zaalinformatie)
The Boat House
Oppervlakte
205 m2
Aantal carré
80 personen
Aantal theater
200 personen
Aantal diner
500 personen
Aantal feest
500 personen
The Beach House
Oppervlakte
105 m2
Aantal carré
50 personen
Aantal theater
80 personen
Aantal diner
200 personen
Aantal feest
200 personen
The Dock Bar
Oppervlakte
100 m2
Aantal diner
150 personen
Aantal feest
150 personen
The Beach Bar
Oppervlakte
100 m2
Aantal diner
100 personen
Aantal feest
100 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag