Home / Feestlocaties / Utrecht / DeFabrique
Overzicht feestlocaties

DeFabrique

Feestlocatie Utrecht

Centraal gelegen en aan de rand van Utrecht staat de industriële en grote evenementenlocatie DeFabrique. De voormalige mengvoederfabriek is herbestemd tot evenementenlocatie met de meest moderne faciliteiten. Vier hier samen met je collega’s of relaties een onvergetelijk personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileum of themafeest.

Dansen tussen metershoge silo’s of onder het karakteristieke dak van een oude kokosnotenopslag; het kan bij DeFabrique. DeFabrique heeft met 21 loodsen, silo’s en hallen alle ruimte voor jouw perfecte bedrijfsfeest. Door de hoeveelheid ruimte kunnen 50 tot 3500 gasten hier feesten op meer dan 10.000 m². De ruimtes zijn industrieel en authentiek maar ook modern en veelzijdig.

De Perserij heeft een indrukwekkende stalen vide en door de glazen puien van De Smederij baad je ‘s middags heerlijk in het zonnetje. Silo 0 is voor de avonturiers alleen te bereiken door een klein deurtje van 1 meter hoog, waarna je je direct in een Berlijnse club waant. Zo heeft elke locatie haar eigen unieke industriële element. De ultramoderne LED-verlichting in de Copraloods zorgt voor de perfecte sfeer middels alle mogelijke kleurencombinaties op het prachtige houten plafond. Ook de andere locaties zijn in no time voorzien van moderne licht- en geluidsvoorzieningen. Afhankelijk van jullie feest kiezen we de ruimte uit die het beste past. Want of je nu met 100 of met 1000 personen wilt feesten, bij DeFabrique is het mogelijk. Bekijk voor een volledig overzicht van alle zalen bij de zaalinformatie.

Een groots personeelsfeest in de Perserij bij feestlocatie DeFabrique in Utrecht.

Enthousiast geworden over DeFabrique voor jullie personeelsfeest, jubileum of bedrijfsfeest? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Onze event specialisten denken graag met je mee over de invulling van jullie feest en zorgen voor een passende offerte.

Nieuwsgierig naar onze andere locaties in de regio Utrecht? Bekijk ons aanbod hier.

DeFabrique
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy