Grace Kelly

De luxe party jacht is een glamoureus stijlicoon te water

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Rotterdam

Rotterdam
250
Afhankelijk van de ligplaats.

Feestlocatie Grace Kelly is niet zomaar een feestlocatie. Het luxe party jacht Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en hippe interieur en haar 50 meter lengte, is ze een imposante verschijning aan elke kade. Deze feestlocatie op het water is werkelijk van alle gemakken voorzien en goed geschikt voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en themafeesten.

De Grace Kelly heeft vier lounges met elk een eigen sfeer. Aan alle details voor een goed personeelsfeest is gedacht zoals een DJ Booth, een bruisende cocktailbar, een Top Deck voor zomerse sferen en een schitterend uitzicht. Hier ervaar je de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikkeltje decadent. Als wij je een tip mogen geven voor een passend thema, ga dan voor The boat that rocks. De kapitein en de matrozen staan klaar om je gasten te verwelkomen met een signature drink. Eenmaal op de jacht kunnen je gasten heerlijk genieten van een naar jullie wensen aangepast buffet waarbij een heerlijk zeebanket niet mag ontbreken. Daarna, alle hens aan dek met onze favoriete band Session. Meer weten over dit feestthema? Laat je hier verder inspireren.

Grace Kelly heeft meer dan 150 mogelijke aanlegplaatsen. Hierdoor weten we altijd een plek te vinden die goed bereikbaar is voor je collega’s of relaties.

Nieuwsgierig geworden naar deze gracieuze feestlocatie voor een glamoureus personeelsfeest? Vraag dan naar de mogelijkheden bij het team van Leukefeesten.nl. Wij hebben leuke ideeën voor feesten op deze locatie en helpen je graag verder bij de organisatie van een onvergetelijk feest.

Details Grace Kelly

Type feestlocatie
Feestlocatie
Grace Kelly
Adres
Piet Smitkade 400
Plaatsnaam
Rotterdam
Provincie
Max. aantal gasten
250
Max. aantal gasten (plenair)
60
Parkeerinfo
Afhankelijk van de ligplaats.
Green Key
Nee
Aantal zalen
3 (zaalinformatie)
Monaco Lounge
Oppervlakte
75 m2
Aantal theater
60 personen
Aantal feest
70 personen
Grace Kelly Lounge
Oppervlakte
180 m2
Aantal diner
100 personen
Aantal feest
175 personen
Topdeck
Oppervlakte
140 m2
Aantal feest
150 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag