The boat that rocks

Ligt de organisatie goed op koers en rockt de business?

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

The boat that rocks

Ligt de organisatie goed op koers en rockt de business? De beste stuurlui staan vanavond niet aan wal maar feesten op een varende locatie! Een leuk dank-je-wel-feest voor organisaties die rocken als nooit te voren. Je geniet van sea food, live entertainment, bruisende acts en tot slot een grootse vuurwerkshow. Waar? Op the boat that rocks natuurlijk! Wij vinden een feest op een schip altijd extra bijzonder. Zodra je het schip via de loopplank betreedt, krijg je het gevoel dat je een reis gaat maken en er écht even uit bent. We organiseren dit feest op een aantal varende locaties vanuit Noord Brabant, omgeving Utrecht, omgeving Amsterdam en omgeving Rotterdam. Het programma stellen we samen op basis van je wensen.
Inhoudsopgave

Dresscode

Onze ervaring is dat gasten het leuk vinden als er een duidelijke dresscode is. Voor dit bootfeest kun je qua kleding alle kanten op. Ga je voor de loveboat-sfeer met matrozenpakjes voor de dames en heren? Je kunt je gasten ook vragen om in het wit te komen, dit geeft het feest een extra dimensie. De dresscode gala (dames in galajurk of cocktail en mannen in rokkostuum of smoking) past ook goed bij een personeelsfeest op een schip.

Locatie

Eén van onze favoriete varende locaties is de Ocean Diva Futura. Een groot, stoer schip waar wij al jaren personeelsfeesten organiseren. Mandy runt er de business en samen met haar nautisch team zorgt zij voor een gastvrije avond aan boord. Voor kleinere gezelschappen vinden wij The Grace Kelly een mooi schip. Als je ons je wensen doorgeeft, zoeken we een varende locatie die daar het beste bij past.

Programma

De kapitein en de matrozen staan klaar voor het ontvangst. Al vrij snel kiezen we het ruime sop en rocken alsof ons leven ervan afhangt. Alle hens aan dek met onze favoriete band Session. We boeken bij voorkeur de XL uitvoering, met blazerssectie, voor extra beleving en show. Session is op dit moment één van de meeste gevraagde bands op personeelsfeesten. Tijdens de pauzes van de band zal DJ Marc het muzikale stokje overnemen, zodat de dansvloer gevuld blijft. Persoonlijk houden wij van de uitbreiding met percussionist Norman en saxofonist Eddy. Samen met de DJ zorgen zij voor een bruisend feestje!

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om lekker onderuit te zakken op de loungebanken of een luchtje te scheppen op het bovendek terwijl er een heerlijke ‘sea breeze’ cocktail voor je wordt gemaakt. Zelf vinden wij de Foto Fun Studio altijd een bezoekje waard. Hier kun je samen met collega’s op de foto, met een digitale achtergrond naar keuze. De foto wordt direct geprint en is voorzien van het bedrijfslogo, de datum en naam van het feest. You rock!

Een absolute aanrader vinden wij een mooie vuurwerkshow aan het einde van het feest. Alle gasten verzamelen op het bovendek en het schip gaat vlotteren (stilliggen). Vanaf het vaste land verzorgen wij een prachtige vuurwerkshow, ondersteund door muziek en lasers. Rond middernacht eindigt het feest. De kapitein meert het schip aan en zijn bemanning zwaait de gasten uit.

Catering

Voor jouw personeelsfeest stellen we een culinair programma samen dat net zo rockt als de boat! Bijvoorbeeld een Sea Food Experience met een walking diner, een aantal food courts en live cooking. Een leuke toevoeging vinden wij het Oestermeisje. Zij loopt tussen de gasten en serveert verse oesters. Drankjes zijn de hele avond verkrijgbaar bij de diverse bars en wij vinden een welkomstcocktail of een glas prosecco altijd een extra feestelijk begin van het feest.

Rond middernacht wacht nog een laatste verrassing: op de kade staat Frietboer Franklin met zijn biologische frietkar. Franklin heeft onze harten gestolen met zijn enthousiasme en heerlijke, verse friet. Wat ons betreft een smakelijk einde van het feest en een lekker begin van de reis naar huis.

Communicatie en Registratie

Het feest begint al bij de uitnodiging. Onze vormgeefster Anouk maakt de leukste uitnodigingen, van flessenpost tot kaart met videoboodschap. We kunnen alles ook digitaal doen met behulp van onze event portal, een handige communicatie en registratie website met talloze mogelijkheden.

Zin in een personeelsfeest op een schip?

Vertel ons je wensen, budget en randvoorwaarden. Wij stellen dan een programma op maat voor je samen op een van de varende feestlocaties. Je kunt ook bellen of mailen voor een vrijblijvende bezichtiging van de locaties of een kennismaking.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Tamar kan al je vragen beantwoorden!
Mail Tamar via info@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag