Home / Feestlocaties / Katwijk / Hangaar2 & TheaterHangaar
Overzicht feestlocaties

Hangaar2 & TheaterHangaar

Feestlocatie Katwijk

Om de hoek van de stad Leiden en vlakbij het strand van Katwijk, vind je een grootse evenementenlocatie. Daar waar vroeger de militaire vliegtuigen opstegen en landen, zijn nu een aantal hangaars omgebouwd tot de moderne evenementenlocaties Hangaar2 en TheaterHangaar. Deze industriële locaties op voormalig Marinevliegkamp Valkenburg vormen een bijzondere plek voor het vieren van je personeelsfeest, bedrijfsevent of jubileum.

Hangaar2 heeft een industriële look en feel. In de grote zaal kun je terecht met groepen tot 2500 personen. De ruimte heeft een industriële dakconstructie die de mogelijkheid biedt om door middel van doeken of voile de grote open ruimte geheel naar eigen wens in te delen in kleinere ruimtes. Ideaal voor een personeelsfeest of bedrijfsevent met activiteiten voor de gasten. Naast de grote zaal zijn er ook kleinere subzalen die met elkaar te combineren zijn. Hier kan je goed terecht voor bijvoorbeeld een borrel, diner of productpresentatie.

Feestlocatie Hangaar2 in Katwijk.

Naast Hangaar2 is ook TheaterHangaar een onderdeel van dit evenemententerrein. De feestruimtes kunnen met elkaar gecombineerd worden voor grotere evenementen. TheaterHangaar is vooral bekend van Soldaat van Oranje – De Musical. Deze locatie bevat een 360° draaiende theaterzaal, 180° projecties, een sfeervolle foyer en een bordes. Verras je personeel of relaties door het organiseren van jullie jubileum, congres of personeelsevent op deze buitengewone plek.

Interesse in het organiseren van je personeelsfeest of bedrijfevenement op deze unieke locatie? Neem dan contact op met het team van leukefeesten.nl. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een goed geregeld evenement van begin tot eind.

Op zoek naar een andere evenementenlocatie voor grote groepen? Bekijk dan hier ons aanbod.

Hangaar2 & TheaterHangaar
Wassenaarseweg 75, Katwijk aan Zee, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy