Pure-liner

Uniek varende locatie met bijzondere architectuur

Meer informatie
Zin in een feestavond, teambuilding of familiedag? Neem vrijblijvend een optie op deze locatie! Wij regelen alles, zodat jij zorgeloos geniet.

Feestlocatie Amsterdam

Amsterdam
600
Afhankelijk van de aanmeerplaats.

Ben je op zoek naar een varende feestlocatie met exclusief karakter voor jouw personeelsfeest of bedrijfsevent? Dan is het evenementenschip de Pure-liner een unieke locatie om voor te gaan. De Pure-liner bestaat uit twee bijna identieke boten die varen op de Nederlandse-, Belgische-, en Duitse wateren.

Evenementenlocatie Pure-liner is in te zetten vanuit verschillende steden in Nederland, België en Duitsland. Dit schip herbergt diverse bijzondere architectonische kenmerken zoals een volledig glazen lift, glazen traptreden én een schitterende open showkeuken. Door middel van de grote ramen, de serre en het dakraam dat geheel open kan, creëren we een bijzonder ‘binnen-buiten-gevoel’. Dans samen met je collega’s of relaties onder de sterrenhemel met een continu veranderend decor vanaf het water.

De Pure-liner vloot bestaat uit twee boten met beide een capaciteit tot 600 personen. Door een uniek systeem zijn de boten met elkaar te koppelen waardoor je er zelfs terecht kan met groepen tot 1200 personen.

De Pure-liner is geheel aan te passen aan het type evenement dat je organiseert. Hierdoor kun je er terecht van luxe diner tot dansavond met DJ en speciaal entertainment. Daarnaast is het schip volledig voorzien van LED-verlichting en zijn er LCD-schermen aanwezig waarmee de sfeer en ambiance makkelijk te customizen zijn naar je eigen ‘corporate identity’. Weten hoe je een feest kan inrichten op deze unieke feestlocatie? Doe dan inspiratie op met ons feestthema The boat that rocks.

Op deze locatie je bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseren? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij hebben ruime ervaring met feesten op varende locaties en denken graag met jullie mee over de organisatie van een succesvol feest.

Benieuwd naar onze andere varende feestlocaties? Bekijk ze hier!

 

Details Pure-liner

Type feestlocatie
Feestlocatie
Pure-liner
Adres
Nieuwendammerdijk 538
Plaatsnaam
Amsterdam
Provincie
Max. aantal gasten
600
Max. aantal gasten (plenair)
250
Parkeerinfo
Afhankelijk van de aanmeerplaats.
Green Key
Nee
Aantal zalen
2 (zaalinformatie)
Pure-liner I
Aantal theater
220 personen
Aantal diner
250 personen
Aantal feest
600 personen
Pure-liner II
Aantal theater
220 personen
Aantal diner
250 personen
Aantal feest
600 personen
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag