Home / Feestlocaties / Amsterdam / De Kroon
Overzicht feestlocaties

De Kroon

Feestlocatie Amsterdam

Café restaurant De Kroon in Amsterdam. Wie kent het niet? Deze feestlocatie in een karakteristiek pand is al jaren een begrip voor velen. De locatie ligt op de eerste etage en vanaf de serre heb je een prachtig uitzicht over het Rembrandtplein. Vier hier een gezellig bedrijfsevenement, jubileumfeest of personeelsfeest in het hart van Amsterdam.

Naast het bijzondere uitzicht is De Kroon ook een sfeervolle feestlocatie. Het moderne interieur zorgt voor een warme uitstraling. De locatie biedt plaats voor grote sit down diners en dansfeesten, maar ook met kleinere gezelschappen kun je hier goed terecht door de flexibele indeling van de ruimte. Als je hier je personeelsfeest viert verwelkomen we je gasten graag met een speciale welkomstboodschap en bijpassende visuals op moderne LED-schermen. Vanuit de semi-open keuken van De Kroon worden heerlijke gerechten geserveerd van een menu speciaal door de chef samengesteld op basis van jullie wensen.

Hier je personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileumfeest geven? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij staan voor je klaar om te helpen bij de organisatie van een succesvol evenement.

Nieuwsgierig naar onze andere locaties in Amsterdam? Bekijk ze hier.

 

 

De Kroon
Rembrandtplein 17, Amsterdam, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy