Een knallend eindejaarsfeest organiseren?

Kerstfeest, winterfeest, oud en nieuw bedrijfsfeest of zelfs end-of-year party: geef het feestbeestje een naam. Hoe je het ook noemt, wij helpen je bij het bedenken en organiseren van het beste, leukste en zeker meest memorabele eindejaarsfeest ooit!

Het feest kan beginnen

Hoe verzorgen wij zo’n memorabel kerstfeest?

  • We zijn door de wol geverfd, al is dat zelfs nog een understatement. Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van personeelsfeesten & bedrijfsfeesten (niet alleen rondom de feestdagen), weten we als geen ander wat een goed feest onderscheidt van een geweldig feest. The office christmas party film is er niets bij.
  • We kunnen het leuker maken, én makkelijker! Weet je niet waar je moet beginnen als het gaat om het thema, de locatie of de dresscode van jullie eindejaarsfeest? Geen zorgen, want wij hebben een fantastische lijst met voorgestelde thema’s en locaties. Dit is een perfecte uitvalsbasis, vanuit waar we vervolgens een voorstel op maat maken.
  • Makkelijker maken betekent ook ‘volledig ontzorgen’. Onze bijdrage is daarom zo groot of klein als dat jij wil. Heb je een enthousiaste en betrokken feestcommissie, dan werken we daar met liefde mee samen. Wil je dat jij en je collega’s volledig kunnen genieten, beschouw ons dan als volledig in control.

De leukste concepten

Een goed concept is het halve werk, zo zeggen we altijd maar. Op basis van onze jarenlange ervaring én oog voor trends, hebben we dan ook een aantal zeer succesvolle themaconcepten gemaakt. Van de klassieke aprés ski party of een great gatsby feest, tot een wonderbaarlijk kleurrijke afsluiting van het jaar. We’ve got your back. Bekijk de feestthema’s en besef: dit is pas het begin! Alles kan aan jullie wensen worden aangepast.

De beste locaties

Waar is dat feestje? Goede vraag. Want net zo belangrijk als het concept, is ook de feestlocatie! Ga je voor een feestje op de eigen werkvloer, dan passen we onze plannen daar op aan. Wil je de rotzooi buiten de deur houden (grapje, wij ruimen ook voor je op namelijk!) en een feestje bouwen, dan heb je keuze uit een overweldigende hoeveelheid locaties. Wij hebben een aantal winnaars voor je geselecteerd. Daar is het feestje!

Dit hebben we vaker gedaan. En hoe!

Wij als feestcommissie kijken terug op een zeer geslaagde samenwerking, wat geresulteerd heeft in een geweldig feest. Onze doelgroep (collega’s) delen deze mening, omdat wij aleen maar positieve reacties hebben ontvangen. Nogmaals dank voor de prettige samenwerking en graag tot de volgende keer!

Rabobank Nederland

Het was voor ons de eerste ervaring met het uitbesteden van de organisatie van het feest. En dat is goed bevallen! De creatieve ideeën sloegen aan en het was fijn om volledig ontzorgd te worden.

DHL

Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag