OVER LEUKEFEESTEN.NL

Al 16 jaar de grootste aanbieder van personeelsfeesten van 80 tot 5.000 personen. We regelen alles. Van creatief feestidee tot registratiewebsite en van catering tot entertainment.

Al meer dan 16 jaar organiseren wij personeelsfeesten voor bedrijven, instellingen en ondernemers. We luisteren naar de vraag, inventariseren wensen en randvoorwaarden en bedenken en organiseren een creatief feestconcept op een verrassende feestlocatie van begin tot eind.

Business Parties are essential to a company’s succes.
- Richard Branson

Richard Branson (Virgin) zei het al: Business Parties are essential to a company’s succes. En zo is het. Een personeelsfeest anno 2018 moet meer zijn dan een leuk feestje. Een goed feest vertelt een verhaal, brengt een boodschap, laat medewerkers een bijdrage leveren, geeft inspiratie of zorgt voor verbinding en betrokkenheid. Een goed personeelsfeest blijft hangen en werkt door, ook als de laatste gast vertrokken is.

Meer dan alleen het feestje

We ontzorgen, van A tot Z.  We regelen alles voor het feest, zoals de locatie, catering, techniek en artiesten. En de communicatie, van event-logo tot opvallende uitnodiging tot handige online registratiewebsite. We verzekeren het feest tegen onvoorziene omstandigheden, slecht weer en terrorisme. We verzorgen het vervoer van je gasten, de fotografie, een gaaf videoverslag en een online enquête na afloop.

Ook op eigen locatie

Een personeelsfeest op eigen locatie heeft een aantal voordelen, onder andere vanwege de WKR. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsfeesten op locatie, zoals kantoren, bedrijfshallen en bedrijfsrestaurants. We komen graag vrijblijvend bij jullie langs voor een WKR-check en adviseren je over de mogelijkheden.

Van themafeest tot maatwerk feest

Soms is één van onze beproefde feestthema’s precies wat je zoekt. Een 80s feest, een winters feest of een kasteelfeest? Leuke thema’s die garant staan voor een gezellig feest met collega’s! Vier je een jubileum of zoek je een feestconcept op maat? Zet ons creatieve team aan het werk en laat je verrassen door een feestconcept op maat.

Betrouwbaar

We organiseren al 16 jaar personeelsfeesten voor groepen vanaf 80 tot 5.000 personen. Bedrijven voor wie wij personeelsfeesten organiseren zijn bijvoorbeeld: Albert Heijn, Essent, diverse Ministeries, Achmea, Mc Donald’s, Ziggo en Rijkswaterstaat. Mooie namen waar wij trots op zijn. Ook voor minder bekende namen werken wij al jaren. De teller staat anno 2018 op maar liefst 1.500 georganiseerde personeelsfeesten!

Neem vrijblijvend contact op!

Vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden voor jouw personeelsfeest of bedrijfsevenement? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking of brainstorm. We komen binnen 24 uur terug op je verzoek!

  • *
  • *
  • *
  • *
© 2018 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy