Feestmakers pur sang

Al 25 jaar organiseren wij bedrijfsfeesten voor groepen van 100 tot 2.500 personen. We regelen alles voor je, van creatief feestconcept tot catering en van registratiewebsite tot entertainment. Zoek jij een partij die jou helpt met het organiseren van het leukste personeelsfeest ooit? Lees dan onderstaand vooral verder of bekijk ons aanbod aan feestthema’s en feestlocaties.

Richard Branson (Virgin) zei het al: Business parties are essential to a company’s succes. En zo is het. Een personeelsfeest anno nu moet meer zijn dan een leuk feestje. Een goed personeelsfeest vertelt een verhaal, brengt een boodschap, biedt inspiratie, zorgt voor verbinding en betrokkenheid en bovenal meer werkplezier. Een goed personeelsfeest blijft hangen en heeft tot ver na het event een positieve invloed op de werkvloer en bij alle collega’s.

Business Parties are essential to a company’s succes.
– Richard Branson

 

Meer dan alleen het feest

We ontzorgen, van A tot Z. We regelen alles voor het feest, zoals de locatie, catering, techniek en artiesten. En de communicatie; van eventlogo tot opvallende uitnodiging en handige online registratiewebsite. We verzekeren het feest tegen onvoorziene omstandigheden, slecht weer en terrorisme. We verzorgen het vervoer van de gasten, de fotografie, een tof videoverslag en een online enquête na afloop.

Ook op eigen locatie

We organiseren onze feesten ook op jouw eigen locatie, zoals kantoor, bedrijfshal of parkeerterrein. Een personeelsfeest op eigen locatie kan fiscaal voordelig zijn vanwege de WKR (werkkostenregeling). Wij maken van jouw bedrijfsterrein een sfeervol festivalterrein of hippe club. We komen graag bij jullie langs om de locatie te bekijken en mogelijkheden te bespreken.

Van themafeest tot maatwerk feest

Soms is één van onze beproefde feestthema’s precies wat je zoekt. Een 80’s feest, een fout feest of een Great Gatsby feest? We bieden een grote variatie aan creatieve thema’s die garant staan voor een onvergetelijk personeelsfeest! Vier je een jubileum of zoek je een feestconcept op maat? Zet ons creatieve team aan het werk en laat je verrassen door een feest op maat!

Betrouwbaar

We organiseren al 25 jaar personeelsfeesten voor groepen vanaf 100 tot 2.500 personen. Bedrijven voor wie wij personeelsfeesten organiseren zijn bijvoorbeeld: Albert Heijn, Essent, diverse ministeries, Achmea, McDonald’s, Netflix en DHL. Mooie namen waar wij trots op zijn. Ook voor minder grote en bekende bedrijven werken wij al jaren. Sinds onze oprichting hebben we al meer dan 1.500 personeelsfeesten georganiseerd, die gemiddeld met een 8.2 gewaardeerd worden.

Gun jezelf het leukste personeelsfeest ooit!

Wil je een voorstel ontvangen voor jouw leukste personeelsfeest ooit? Bel of mail onze creatieve feestmakers en laat je verrassen. Of vul het onderstaande formulier in. We komen binnen één werkdag terug op je verzoek.

Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag