OVER LEUKEFEESTEN.NL

Al 16 jaar de grootste aanbieder van personeelsfeesten van 100 tot 850 personen. We regelen alles. Van creatief feestconcept tot registratiewebsite en van catering tot entertainment.

Al meer dan 16 jaar organiseren wij personeelsfeesten voor bedrijven, instellingen en ondernemers. We luisteren naar de vraag, inventariseren wensen en randvoorwaarden en bedenken en organiseren een creatief feestconcept op een verrassende feestlocatie van begin tot eind.

Business Parties are essential to a company’s succes.
– Richard Branson

Richard Branson (Virgin) zei het al: Business parties are essential to a company’s succes. En zo is het. Een personeelsfeest anno nu moet meer zijn dan een leuk feestje. Een goed personeelsfeest vertelt een verhaal, brengt een boodschap, geeft inspiratie, zorgt voor verbinding en betrokkenheid en bovenal meer werkplezier. Een goed personeelsfeest blijft hangen en heeft tot ver na het event een positieve invloed op de werkvloer en bij alle collega’s.

Meer dan alleen het feest

We ontzorgen, van A tot Z. We regelen alles voor het feest, zoals de locatie, catering, techniek en artiesten. En de communicatie; van eventlogo tot opvallende uitnodiging en handige online registratiewebsite. We verzekeren het feest tegen onvoorziene omstandigheden, slecht weer en terrorisme. We verzorgen het vervoer van je gasten, de fotografie, een gaaf videoverslag en een online enquête na afloop.

Ook op eigen locatie

Een gave feestlocatie of een personeelsfeest op eigen locatie. Een personeelsfeest op eigen locatie heeft een aantal voordelen, onder andere vanwege de WKR, de werkkostenregeling. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsfeesten op locatie, zoals kantoren, bedrijfshallen en bedrijfsrestaurants. We komen graag vrijblijvend bij jullie langs voor een WKR-check en adviseren je over de mogelijkheden.

Van themafeest tot maatwerk feest

Soms is één van onze beproefde feestthema’s precies wat je zoekt. Een 80’s feest, een fout feest of een Great Gatsby feest? We presenteren een ruim aanbod aan fantastische thema’s die garant staan voor een onvergetelijk personeelsfeest! Vier je een jubileum of zoek je een feestconcept op maat? Zet ons creatieve team aan het werk en laat je verrassen door een feestconcept speciaal voor jouw bedrijf en wensen ontwikkeld!

Betrouwbaar

We organiseren al 16 jaar personeelsfeesten voor groepen vanaf 100 tot 850 personen. Bedrijven voor wie wij personeelsfeesten organiseren zijn bijvoorbeeld: Albert Heijn, Essent, diverse ministeries, Achmea, McDonald’s, Netflix en DHL. Mooie namen waar wij trots op zijn. Ook voor minder bekende namen werken wij al jaren. De teller staat inmiddels op maar liefst 1.500 door ons georganiseerde personeelsfeesten!

Neem vrijblijvend contact op

Vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden voor jouw leukste personeelsfeest of bedrijfsevenement? Bel of mail ons voor een kennismaking of brainstorm. We komen binnen één werkdag terug op je verzoek.

Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Reactie binnen 1 werkdag