Home / Feestlocaties / Oostvoorne / Brunotti Beachclub
Overzicht feestlocaties

Brunotti Beachclub

Feestlocatie Oostvoorne

Aan het mooie Oostvoornse meer in Zuid-Holland staat de stoere en hippe Brunotti Beachclub. Deze strandtent is een locatie met diverse mogelijkheden voor personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, themafeesten en jubilea.

Het interieur van de Brunotti Beachclub is hip en modern. Overal vind je leuke details die passen bij een echte strandtent. Wat dacht je van surfplanken aan het plafond en resthouten meubels? Je bent gelijk in zomerse en zonnige sferen.

Er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor personeels- of bedrijfsfeesten. Afhankelijk van het weer is ook het grote terras te gebruiken voor feesten. Als wij je mogen adviseren over een te gek themafeest, ga dan voor het Ibiza Strandfeest. We toveren de Brunotti Beachclub om tot een echte strandtent op Ibiza vol kleurrijke decoraties, een hippie markt en lounge zakken om te genieten van een signature cocktail van jullie bedrijf. Meer weten over onze ideeën bij dit themafeest? Lees hier meer.

Naast de feestruimtes biedt de Brunotti Beachclub ook allerlei water- en strandactiviteiten op het water van het Oostvoornse meer. In overleg nemen we ook deze activiteiten mee in het voorstel.

Je personeelsfeest, bedrijfsevenement of themafeest bij de Brunotti Beachclub vieren? Dat kan! Neem contact op met Leukefeesten.nl en wij helpen je bij de organisatie van een te gek feest op deze feestlocatie.

Op zoek naar een andere feestlocatie in Zuid-Holland? Bekijk hier onze locaties in de regio.

Brunotti Beachclub
Noordoever Oostvoornse Meer 3, Oostvoorne, Nederland
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy