DHL Supply Chain

Personeelsfeest | Great Gatsby Party

Meer informatie

DHL Supply Chain

Voor de harde werkers van DHL Supply Chain in Zevenaar was het tijd voor een groots personeelsfeest. Aan ons de taak om een gaaf event neer te zetten. Het feest vond plaats in een loods op het eigen terrein. Al sinds de jaren ’20 wordt hier elke dag hard gewerkt en zo ontstond al snel het idee ​om een ‘Great Gatsby Party’ te organiseren, passend bij de geschiedenis van het terrein.

De grote en industriële loods werd omgetoverd tot een sfeervolle, knusse en gezellige feestruimte in Gatsby sferen. De gouden en zwarte details, Chesterfield banken, ouderwetse tapijten en karakteristieke platenspelers zorgden voor een feestelijke setting.

Bij aankomst werden de gasten ontvangen met champagne uit de champagnetoren. ​Illusionist Jochem Nooyen​ liep tussen de gasten door om ze te verrassen met zijn trucs. De complimentenmeisjes zorgden voor liefdevolle complimenten en bij ​de gadgetbar maakten de gasten met boa’s, sigarettenpijpjes & glitterende strikjes​ hun outfit compleet. Lekker eten kon men bij de verschillende foodtrucks die voor de gelegenheid waren binnengereden. Ook mocht de photobooth niet ontbreken!​ ​De live band zorgde voor swingende muziek waardoor de voetjes flink van de vloer gingen.

A little party never killed nobody: DHL Supply Chain, bedankt voor deze fijne en fantastische samenwerking!

Details DHL Supply Chain

Opdrachtgever
DHL Supply Chain
Feestlocatie
Naam feest
Aantal gasten
130
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag