Home / Portfolio / MTH
Overzicht cases

MTH

Feest op maat

MTH Accountants & Adviseurs kwam bij ons met de vraag om een knallend concept voor hun jaarlijkse personeelsfeest. We bedachten het ‘Sterren van MTH’-feest, een avond waarop al het personeel en hun partners werden verrast, geïnspireerd en bedankt voor al het harde werk. Ook wilde MTH die avond hun nieuwe huisstijl & strategie presenteren, een feestelijk moment dat perfect gecombineerd kon worden.

De feestlocatie Hart van Holland vormde het decor van het feest. De locatie werd extra aangekleed met decoraties met de MTH eventhuisstijl die we hadden gemaakt (zoals bierviltjes, menubordjes, signing).

De feestavond was gevuld met allerlei inspirerende en creatieve activiteiten met een subtiele knipoog naar duurzaamheid en innovatie; een belangrijk onderwerp op de agenda van MTH. De gasten kon zelf een smoothie maken op een speciale fiets met blender. Gemaakt van ‘buitenbeentjes’ afgekeurde groente en fruit vanwege de vorm. De voetjes gingen van de vloer met coverband de Corona’s, op nummers die de gasten zelf konden aanvragen. Uitpuffen van het swingen? Dan kon men plaatsnemen in de speciale VR-cinema. De complimentenmeisjes zorgden voor liefdevolle complimenten en wanneer je nog zin had in iets zoets kon je een pannenkoek laten printen. Yes, een smakelijke pannenkoek uit een printer. De mobiele DJ Playmobiel en charmante Polaroid meisjes maakten de avond compleet!

© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy