Talent&Pro

Eindejaarsfeest | Talent&Pro Playground

Meer informatie

Talent&Pro

Talent&Pro zegt het zelf al: work hard, play hard! Het hele jaar door zet iedereen zich in om net dat stapje extra te zetten. En wie hard werkt mag hard feesten. Talent&Pro vroeg ons om hen te helpen bij de organisatie van hun eindejaarsfeest. We bedachten de Talent&Pro Playground, een festival met voor ieder wat wils!

Tijdens de Talent&Pro Playground creëerden we een grote festival sfeer. De industriële feestlocatie DeFabrique in Utrecht werd gedecoreerd met priklicht, industrieel meubilair en een motion graphic van een reuzenrad. In de Perserij van de oude mengvoederfabriek waren allerlei kermisactiviteiten en spelletjes te doen. Een potje airhockey, eigen lolly’s maken, balletje balletje spelen of prijzen winnen met de muntenschuiver, je kon het zo gek niet verzinnen of het was aanwezig op de Talent&Pro Playground.

Om de gezellige avond met collega’s vast te leggen was er een foto fun studio èn fotohokje waar de mensen zich met leuke props konden vereeuwigen. De muziek werd verzorgd door de Coronas, dé stand-up pop band waar de gasten zelf nummers konden aanvragen.

Het bleef nog onrustig op de Playground… Bedankt Talent&Pro voor de fijne samenwerking!

Details Talent&Pro

Opdrachtgever
Talent&Pro
Feestlocatie
Feestthema
Naam feest
Talent&Pro Playground
Aantal gasten
400
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag