Bites & Beats

Met Bites & Beats organiseer je het Beste Feast ooit!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Bites & Beats

TASTE, TREK, Het lekkerste weekend, ‘t preuvenemint... de gethematiseerde horeca, foodcourt diners, rollende keukens, bier- en wijnfestivals en wat al niet meer vullen bijna elk weekend wel ergens de agenda van een stad. Maar dat kan nu ook tijdens jouw personeelsfeest. Precies, combineer de lekkerste bites & drinks met een heerlijke DJ-set en tof entertainment. Dan weet je zeker dat dit een culinair feestje wordt dat je niet wil missen! Op een evenementenlocatie bij jou in de buurt, in jullie eigen bedrijfshal of zelfs in een omgebouwd kantoor. Wij zorgen voor een smaakvol feest vol culinaire verrassingen. This is…. Bites & Beats
Inhoudsopgave

Dresscode

Schiet in je shiny festival outfit of ga voor de casual just-out-of-bed look. Als je maar klaar bent om je te verwonderen. De dresscode hangt helemaal van jullie smaak af. Het feest draait om genieten van food, drinks and beats. Daar heb jij vast een goed outfit bij!

Locatie

Bites & Beats kan als foodtruck festival uitstekend op eigen terrein of parkeerdek. Geef ons de sleutel en we bouwen jullie locatie om tot food festival terrein. Maar wil je gasten verrassen op een andere locatie, dan is een locatie als Buitenplaats Kameryck in Kamerik met een Green-Egg (winter) BBQ de perfecte plek. Of ga je liever van de ondergaande zon genieten met een mojito op het strand van Down Under? Dat kan allemaal. Wij kennen tig locaties waar dit feest het beste tot zijn recht komt. Dus ook één die perfect is gelegen voor jouw gasten en die precies past bij de gewenste invulling. Daag ons gerust uit!

Programma

Je wordt ontvangen met de muzikale beats van de mobiele DJ; de jongens van Looping Good. De Mobiele DJ-booth ziet er superstrak uit. Tel daarbij op de energieke DJ en bestuurder annex MC en dan weet jij zeker dat het dak er vanaf gaat Wat een lekkere groovy ontvangst, de sfeer zit er gelijk lekker in.

De bar is geopend, dit wordt een top avond. De bediening trakteert je op een verrassende amuse. Natuurlijk houden we ook van live muziek, dus op het podium wordt de DJ afgewisseld door de Jongens van Je Weet Wel; de duelling piano show die elk verzoekje in een lekker dansje weten om te zetten. Twee pianisten, een drummer en een vocaal geweld gepaard met duizenden guilty pleasure songs uit het blote hoofd staat garant voor een geweldig feest vanavond.

Baan je een weg tussen de verschillende foodcourts met de heerlijkste gerechtjes. Op basis van jullie smaakprofiel stelen we een gevarieerd foodcourt/truck programma samen. Ook leuk; vraag in het voortraject aan jouw collega’s uit welke Bite absoluut niet mag ontbreken; wij brengen de meest geliefde voorkeuren samen. Ongetwijfeld dat en sappige burger op die lijst voorkomt die je zelf mag afmaken met de lekkerste toppings. Natuurlijk hebben we voor de vegetariërs een Beyond-variant. De Meisjes van de Wijn lopen als sommelier met hun mobiele wijnbar bij je langs en trakteren je naast geweldige wijnen ook op de leukste anekdotes en wijnweetjes.

Smash ‘n roll ice creams zijn de beste live bereidde ijssensatie voor elk personeelsfeest. Geniet van live flairtending, unieke smaakcombinaties en een boel energie. Eigenlijk begeef jij je bij Looping Good op glad ijs, want na de eerste wil je meteen een tweede! Na het kiezen van de beste smaken kan de show beginnen! De speciale Smash ’n roll ijsmix en de ingrediënten worden zorgvuldig over de plaat verspreid. Het mengen, hakken, smeren en smijten gebeurt met de nodige flair. Na 30 seconden wordt het ijs opgerold tot eetbare kunst en geserveerd in bakjes van suikerriet pulp. Nog wat extra liefde en smaak erbij, voordat het wordt overhandigd aan de gelukkige!

Bites & Beats gaat natuurlijk gepaard met een beetje Booze! It’s gonna  be a cocktail party 🙂 Goed, beter, best… Vraag je het aan Fabulous Agency, dan zijn ze over één ding zeker; “Er is niemand in Nederland meer ervaren in het maken van cocktails dan wij.” A bold statement, maar als we het zo horen, zien, en proeven wel eentje die op waarheid is gebaseerd. We noemen de namen naar jouw bedrijfs onderdelen en mixen de perfecte ingrediënten.

Test je kennis bij het Wijnroulette: ruik, proef, ontdek en pak de winst! Op een speelse, maar ook competitieve manier met wijn bezig zijn? Het kan met The Winegames! Speel bijvoorbeeld wijnroulette! Onze sommelier schenkt uit een verborgen fles een glas voor alle deelnemers in en begeleidt ze met het proeven en analyseren van de wijn. Vervolgens kunnen alle deelnemers fiches inzetten op het land waarvan zij denken dat de wijn is gemaakt. Daarnaast zijn er nog extra punten te verdienen met het inzetten op het alcoholpercentage of de wijn wel of geen houtlagering heeft ondergaan. Ready to play? De winnaar gaat met iets lekkers naar huis!

Al dat lekkers wordt op de dansvloer omgezet tot vloeibare dansbewegingen, nog eentje dan! Na een geweldige avond vol smaaksensaties dimt het licht en wordt de laatste plaat door de DJ gedraaid. Wie weet betreden zelfs wat muzikanten live het podium om met percussie, viool of saxofoon de Beats extra kracht bij te zetten. Hoe dan ook; gefeest wordt er tot de laatste plaat! Dan blijft er nog maar één ding over: je zegt je collega’s lachend gedag en wenst ze een fijn weekend! Dit waren de Beste Bites & Beats ooit!

Registratie

Een goed  feest begint al bij de uitnodiging. Onze vormgevers helpen je met een creatieve uitnodiging die een paar weken voor het feest bij je collega’s op de (digitale) mat valt. 

De registratie van deelnemers is prettig geregeld via de registratiewebsite. Het design van deze site is helemaal in de smaak van jullie bedrijf, zodat de toon direct gezet wordt! Vanuit de website versturen we de save the date, reminder, bevestiging en bedankje achteraf.

Je wilt toch niet dat jouw collega’s na het zoveelste standaard feest met een ‘beatje’ een teleurgesteld gevoel naar huis gaan? Mooi, dan moet je ons bellen! Voor een voorstel neem je vandaag nog contact met ons op via mail of bel 030 – 41 00 797. Ruim 5.000 bedrijven gingen je voor!

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Jelle kan al je vragen beantwoorden!
Mail Jelle via jelle@leukefeesten.nl of bel hem op 030-4100797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag