Vrienden Van Feest

Genieten met collega's van jullie eigen Vrienden Van Feest!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Vrienden Van Feest

Vanavond zijn je collega’s je beste vrienden en vieren jullie met elkaar een groots muziekfeest. Schouder aan schouder, biertje in de ene hand, bitterbal in de andere en ondertussen luidkeels meezingen met bekende hits. Samen genieten jullie van een eigen versie van het bekende Vrienden Van Feest!
Inhoudsopgave

DRESSCODE

Wat trek jij aan naar een feest met vrienden? Juist, dat is voor iedereen anders. Het hangt natuurlijk ook af van de feestlocatie en aanleiding van het feest. Soms spreken collega’s onderling af om verkleed te gaan in een bepaald thema. Of we vragen iedereen om kleding of accessoires in een kleuraccent te dragen, bijvoorbeeld met de kleur uit het logo van jullie bedrijf.

LOCATIE EN AANKLEDING

Een mooie locatie voor groepen tot 500 personen is de Theaterzaal van Hart van Holland in Nijkerk. Anders dan de naam doet vermoeden, is het geen theaterzaal maar een mooie feestzaal met een karakteristiek plafond. Leuk feitje, dit plafond diende als inspiratiebron voor het opvallende plafond van de Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy.

Voor een groep tot 300 personen vinden wij de sfeervolle feestlocatie Mereveld in Utrecht heel geschikt. Ben je met meer dan 500 personen, dan zijn locaties als de WesterUnie in Amsterdam of Hal4 in Rotterdam geschikt. We maken van de gekozen locatie jouw feestje met bierviltjes met jullie logo en jullie bedrijfsnaam in grote staande letters op het podium.

PROGRAMMA

Ben je weleens bij de Vrienden van Amstel geweest? Dan weet je dat de avond begint met een gave openingsact zoals een bijzondere drumact (door de directie), spectaculair dansoptreden van danser Timor Steffens (met collega’s) of aftelvideo met special effects. Na deze energieke start kan het feest beginnen!

De presentator van het feest is natuurlijk Xander de Buisonjé. Hij is jullie gastheer en zal gedurende de avond ook een optreden verzorgen. De live band die de artiesten begeleidt is bijvoorbeeld de Boston Tea Party. Zij zijn gewend om met bekende artiesten te spelen. Over artiesten gesproken, we stellen de line-up in overleg met jou samen. Bekende artiesten zoals Glennis Grace, Jeroen van de Boom of Wolter Kroes doen het altijd goed op muziekfeesten!

Geef je liever iets minder uit? Dan gaan we op zoek naar leuke artiesten passend bij jouw budget. Ken je bijvoorbeeld Barry Badpak? Fout of niet, hij is wel de koning van de kroeg. Leuke gadgets zijn lichtgevende Foam Sticks en Borbies die we het publiek ingooien. En wil je Groots (met zachte G) eindigen? Dan sluit Guus Meeuwis het feest af met een exclusief concert speciaal voor jou en je collega’s.

CATERING

Bij het Vrienden Van feest hoort lekker en makkelijk eten. We starten met grote houten borrelplanken met hapjes die je met collega’s deelt. Op de borrelplanken is jullie logo gebrand, zodat het ook de moeite waard is om zo’n plankje mee naar huis te nemen.

Tijdens het feest haal je handzame gerechtjes bij de foodcourts. Echte Amerikaanse hotdogs, goed gevulde (vegetarische) wraps en krokante pizza slices. Bij de FEBO-wand ‘trek’ je de hele avond warme snacks en de nodige vitaminen haal je bij de saladebar met diverse soorten salad shakers. Later op de avond haal je bij de ijscokar heerlijke hoorntjes met diverse smaken ijs en ja, op de parkeerplaats staat inderdaad nog een frietkar zodat je rond middernacht nog snel even een vertreksnack scoort. En de drankjes? Die haal je de hele avond bij de gezellige middenbar!

UITNODIGING EN REGISTRATIE

Oh yes! We bedenken graag een uitnodiging voor jouw Vrienden Van feest. Wil je een vip bandje? Stadion Sjaaltje? Echt concertticket? Speciaal bierglas? Videoboodschap? Wij gaan graag voor je aan de slag. De uitnodiging koppelen we aan een handige registratiewebsite waarop alle informatie te vinden is en waarop jij en je collega’s zich makkelijk kunnen aanmelden.

Samen genieten van het Vrienden Van Feest?

Ben jij er klaar voor om samen met je collega’s schouder aan schouder een groots muziekfeest te vieren? Neem dan contact op met onze event specialisten. We bekijken samen hoe we dit feestthema kunnen omtoveren tot jullie eigen Vrienden Van Feest.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Ilke kan al je vragen beantwoorden!
Mail Ilke via ilke@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag