80s en 90s feest

Wanna see a rainbow high in the sky? Back to the 80’s en 90’s!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

80s en 90s feest

De jaren tachtig en negentig, een feest van herkenning. We waren tiener, puber en student en de wereld lag aan onze voeten. De 80’s herinneren ons aan muziekzender MTV, de serie Fame, de spelcomputer Commodore 64, opkomst van Graffiti en megasterren zoals Michael Jackson, Prince en Madonna. In de 90’s maakten we kennis met dancemuziek van 2Unlimited en zongen we in kroegen en op pleinen mee met het fenomeen Karaoke. Of stond je vooraan in de rij bij één van de vele boybands zoals de Backstreet Boys of koos je liever de dansvloer om te gabberen? De foto’s uit de 80’s en 90’s zijn lachwekkend, vooral vanwege de mode. Wat een hysterische kleding droegen we. Op de foto’s zien we de ‘Doe Maar’ tijd met neon, roze, paars en groen. En ook netpanties, trainingspakken en leggings, kuiven, getoupeerd haar en gouden kettingen. Je begrijpt dus dat een 80’s en 90’s personeelsfeest garant staat voor een onvergetelijk avondje uit.
Inhoudsopgave

Dresscode

Waar moeten we beginnen? De dresscode van dit themafeest is al een feest op zich. Ga als één van je jeugd-iconen zoals Madonna, Ruud Gullit of Michael Jackson! Of maak een outfit met neonkleuren, netpanties of een legging. We laten zelfs trainingspakken toe, zolang ze maar écht fout zijn. Een aanrader vinden wij de oversized colberts, mét gouden ketting om het helemaal af te maken. Of iets met beenwarmers, of aerobic, of gabbers…

Locatie en Aankleding

Afhankelijk van je groepsgrootte en regio-wensen, kun je op diverse feestlocaties in Nederland terecht. Wij vinden het leuk om je een feestlocatie aan te bieden die zijn wortels in de 80’s en 90’s heeft, bijvoorbeeld een old school Discotheek. Voor grotere groepen (400+) kunnen we de Escape in Amsterdam afhuren. Of wat dacht je van Claus in Hoofddorp, zij organiseren al ruim 50 jaar allerlei feesten (en je kunt blijven slapen). Op basis van je wensen en beschikbare data bieden wij een of meerdere feestlocaties in onze offerte aan.

Kies je voor een discotheek als feestlocatie, dan hoeven we niet zo veel aan aankleding en decoratie te doen. Blacklights en rookmachine aan en het feest kan beginnen! Bij andere feestlocaties overleggen we met je hoe we het thema extra beleving kunnen geven.

Programma

Met dit thema kunnen we alle kanten op. Graag bespreken we je wensen zodat we een passend programma kunnen maken. Kies je voor een uitgebreid podiumprogramma met diverse live optredens en acts of wil je meer budget besteden aan side entertainment?

De old school gadgetbar mag in ieder geval niet ontbreken. Hier haal je neon schmink, glowsticks, zweetbandjes, visgraathandschoentjes en glitterhoeden. Altijd leuk voor extra themabeleving. Het eerste deel van de avond zorgt Roos Zingt! voor een gezellige sfeer met ballads van de grootste 90’s hits, onder begeleiding van haar pianist Mike. Met Roos op de achtergrond geniet je van het culinaire Streetfood programma met diverse foodcourts met vers gemaakte pizza’s, burgers, pasta’s, hotdogs en een saladebar.

Voor het side entertainmentprogramma is veel mogelijk. Bijvoorbeeld twee acteurs die rondlopen en met je collega’s een korte 80’s en 90’s kennisquiz spelen. En een game corner met originele Atari’s, een Commodore 64 spelcomputer en tafels met de Rubik’s Cube. Een leuke herinnering maak je bij het fotohokje, waar je samen met collega’s gezellige feestfoto’s maakt. Of ga je helemaal los bij de Graffiti muur?

Het tweede gedeelte van de avond gaan de voetjes van de vloer. Wil je een DJ, dan is de Radio Veronica Drive-In Show een aanrader. Zij draaien de hits van je leven en het fenomeen Veronica hoort wat ons betreft écht bij een discofeest. We kunnen dit afwisselen met live optredens van bijvoorbeeld Christ’Of, dé prijswinnende Michael Jackson impersonator die samen met 2 danseressen een spetterend optreden verzorgd. Wij zijn normaal gesproken niet zo gek op look-a-likes, maar van Christ’Of krijgen wij kippenvel. Andere mogelijkheden zijn Ben Liebrand (we hebben daar zelfs nog cassettebandjes van), Mental Theo (als ‘ie niet ergens op een Spaans feesteiland draait) of hét 90’s DJ-icoon Paul Elstak (het kost wat, maar dan heb je ook wat!).

Bij grotere groepen creëren we vaak één of meerdere subruimtes. Daar bouwen we een mooi Karaokefeestje onder leiding van Karel de Karaokekoning. Heb je nog even? We kunnen nog lang doorgaan met leuke ideeën voor je programma (want wat dacht je van een optreden van de Vengaboys!). Neem contact met ons op zodat we een passende offerte kunnen maken.

Catering

In de jaren tachtig en negentig maakte het grote publiek kennis met de streetfoodcultuur. Tijdens het feest serveren we vers bereid streetfood vanaf diverse foodcourts. Je kiest vooraf uit een aantal foodconcepten zoals heerlijke klassieke Italiaanse pizza’s, een Burgerbar, hotdogs en puntzakjes friet. Of een kipbar waar je een bucket vult met hot wings, kippenpoten en nuggets. Hadden we Fish and Chips, Wok and Walk en de saladetuin al genoemd? Bij de offerte krijg je van ons een overzicht met alle mogelijke foodcourts, waar je er een aantal uit kiest.

Uitnodiging en Registratie

Is de voorpret niet het leukst? Op z’n minst moet het veelbelovend zijn, vinden wij. Voor dit themafeest zal een uitnodiging in de vorm van een cassettebandje direct de juiste toon zetten. Of een uitnodiging in de vorm van een Flippo of Tamagotchi. We adviseren je om gebruik te maken van onze evenementen-registratiewebsite, waarmee je de communicatie en registratie met je gasten makkelijk online regelt. Wil je weten hoe dit werkt? Neem dan contact op met Marissa, zij kan je er alles over vertellen.

Zin in een old school personeelsfeest?

Bel 030 – 41 00 797 of mail je wensen naar info@leukefeesten.nl. We maken een vrijblijvende offerte, inclusief entertainment, catering, locatie en begroting. We kunnen alles voor je regelen. Als je een gedeelte van het feest zelf wilt organiseren, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag