De Kracht van Verbinding

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

De Kracht van Verbinding

Dat hybride werken is natuurlijk hartstikke fijn en efficiënt, maar hierdoor zie je jouw collega's toch wel een stuk minder vaak. Niet getreurd, met het event de Kracht van Verbinding brengen we jullie medewerkers samen door een megaludieke teambuilding activiteit die eindigt in een heerlijke barbecue. Dat wil toch iedereen?
Inhoudsopgave

PROGRAMMA

De Kracht van Verbinding is een teambuilding activiteit  waarin je samen met collega’s je eigen borrel opent. Inderdaad, er moet gewerkt worden, maar wel op zo’n manier dat je dat het liefst elke dag zou doen. Want nu je elkaar minder vaak op kantoor ziet is het belangrijk om te ervaren hoe het met de samenwerking gesteld is. Daar komen we achter met Chainreaction; de teambuilding activiteit waarin iedereen een schakel is in het grotere geheel.

Het doel is simpel: zorg dat je in teams samen een kettingreactie creëert. Maar dan begint de uitdaging pas, getuigen de veertig (!) pallets vol circulair materiaal. Nice!

Ieder team krijgt een paar meter ruimte toebedeeld met één overkoepelende opdracht; er is een start en verderop, waar de barbecue plaatsvindt, het einde. Zorg dat deze twee aan elkaar zijn verbonden en open de borrel!

Planning, samenwerking, creativiteit en vooral heel veel fun zijn het gevolg, waarbij iedereen vanuit zijn of haar talent een rol vervuld in het grotere geheel. De finale is het moment van de waarheid; sluit alles op elkaar aan en lukt het om de finish te halen? Streamers schieten door de lucht en de DJ draait het eerste nummer. Yes, het is gelukt. Tijd om de kolen aan te steken, de tap open te zetten en te genieten van deze verbindende samenwerking!

LOCATIES

De Kracht van Verbinding kan plaatsvinden op het eigen bedrijventerrein (olé voor de WKR), maar ook op enkele super geschikte buitenlocaties met binnenruimtes indien nodig. Wat te denken van Up Events in Amsterdam; een eventlocatie met veel buiten mogelijkheden in het groen en zelfs een groot stuk strand.

Centraler in Nederland ligt DeFabrique; een locatie die al jaren voorop loopt in gastvrijheid, duurzaamheid en met het industriële karakter perfect past bij de activiteit.

Vervolgen we de weg naar het oosten, dan komen we uit bij Inspyrium in Cuijk. Deze duurzame eventlocatie is de droom van een boomkweker en dat kan je duidelijk zien; de binnen- en buitenruimtes staan volledig in het groen. Wow! Dat is nog eens teambuilding waar je blij van wordt!

Neem snel contact op om beschikbaarheid of andere locatie suggesties te ontvangen.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Ilke kan al je vragen beantwoorden!
Mail Ilke via ilke@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag