Back to the Future

We blikken terug en kijken vooruit... Dat zie en beleef je!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Back to the Future

Samen terugblikken & vooruitkijken tijdens het Back to the future feest. Dit thema past goed bij een jubileum, een veranderingsproces of een feest om een fusie te vieren. Samen met collega’s vier je de verandering, blik je terug op vervlogen tijden en kijk je naar de toekomst. Back to the future is een feest der herkenning met een entertainmentprogramma en cateringconcept van toen tot toekomst. De tijdreis die we in het programma verwerken stemmen we op jouw wensen af.
Inhoudsopgave

Dresscode

Wat ons betreft kies je een outfit uit een periode die bij jou past. Dus voor één keer mag je die felgekleurde nineties legging weer aan. Of kies je voor die wijde 70’s broek of toch het hippie stijltje uit de 60’s? Je kan ook gaan als één van je vroegere helden (in dat geval gaan wij als de Spice Girls). Kijk je liever vooruit dan terug? Voel je vrij om te showen hoe jij in de toekomst naar feestjes gaat!

Locatie

Voor grotere groepen is het leuk om het feest over diverse zalen (met ieder een eigen tijdsperiode) te verspreiden. Dan zijn locaties zoals 1931 in Den Bosch, Hart van Holland in Nijkerk en DeFabrique in Maarssen heel geschikt. Wil je de tijdreis in één zaal maken (met iedereen bij elkaar), dan is de Werkspoorkathedraal in Utrecht een prachtige feestlocatie.

Programma

We blikken terug, kijken vooruit en maken samen een reis door de tijd. Het feest start met een plenaire opening. Bijvoorbeeld met een indrukwekkende show van stemkunstenaar Niek Boes, die je met zijn stem een unieke tijdreis laat beleven langs geluiden van toen tot nu. Oordoppen in, want Niek brengt een Boeing 777, stoomlocomotief én Ferrari mee!

Na de opening herbeleef je in subzalen diverse tijdsperiodes, die aansluiten op jullie wensen. In de hoofdzaal neemt de live band Sonny’s Inc. je mee op een muzikale reis van de jaren 70 tot nu. Vier je een 100-jarig jubileum? Breng dan een bezoek aan de jaren 20 speakeasy ruimte, ingericht met velvet meubilair en grote kaarsen. Zangeres Roos brengt samen met haar pianist een ode aan de muziek van ruim 100 jaar geleden.

In de 60’s en 70’s discozaal zorgt Lois Lane voor een ABBA-revival, onder het prachtige discoballen plafond. In de 90’s zaal bouwt Just Like Robbie Williams een groot feest met live gezongen nummers zoals ‘Let me entertain you’ en ‘Angels’. Voordat je de zaal verlaat trek je nog even een gekke bek in het fotohokje (inderdaad, zoals ze vroeger in de stationshal stonden).

Bij een jubileumfeest vinden wij het leuk om een Memory Lane te maken met allerlei foto’s en materialen van het bedrijf (van toen tot nu). Of een Pop-Up Museum, waar je onder het genot van een wijntje lang vervlogen tijden herbeleeft.

Later op de avond komen we steeds dichter bij de toekomst en brengen we de gasten allemaal samen in de hoofdzaal. House fenomeen Hed Kandi zorgt voor een knallende eindshow met hippe housebeats, een percussionist en saxofonist, zangeres én danseressen. Meestal kiezen we voor het concept Hed Kandi Classics, waarmee ze de allergrootste disco hits van de afgelopen 20 jaar in een heerlijk (house)jasje draaien. Tijdens de laatste beats schieten we streamers de zaal in voor een feestelijk einde van het feest!
The future is Wow, but the party is Now!

Catering

Ook op culinair vlak maken we een reis door de tijd. In de diverse ruimtes serveren we food & drinks die passen bij het tijdsbeeld. Wie is er in de jaren 60 en 70 niet groot geworden met huzarensalades en een zalmslaatjes? We serveren letterlijk flower power in kleine terracotta potjes met eetbare bloemetjes in prachtige kleuren. Bij de 80’s en 90’s geniet je van streetfood, zoals verse pizzapunten en heerlijke burgers. Helemaal van nu zijn scroppino’s en gin-tonics, die we ter plekke voor je maken. En zo kunnen we nog wel even door gaan…

Uitnodiging en registratie

Graag helpen we je met een prikkelende uitnodiging die gelijk de toon voor het feest zet. Of we bouwen de spanning op en sturen de gasten elke week een gimmick uit het verleden. Bij het aanmelden op de website vragen we de gasten naar hun herinneringen aan de afgelopen decennia, die we in het programma kunnen verwerken.

Willen jullie Back to the future?

Zijn jullie klaar voor het Back to the future feest? Neem dan contact op met het team van leukefeesten.nl. We bespreken graag met jullie hoe het feest eruit moet komen te zien om het een groots succes te maken.

Vier dit personeelsfeest bij één van deze locaties

Ervaring van klanten

Foot Locker Europe B.V.
Due to short time lines (3 weeks in advance) together we succeeded to organize a great party. Many thanks to Jelle.
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kristel kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kristel via kristel@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 790
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag