Bouw je eigen feest!

Bouw samen met je collega's je eigen feest, letterlijk!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Bouw je eigen feest!

De eerste keer dat we dit feest voor een bedrijf organiseerden, wisten we het zeker: dit zou niet de laatste keer zijn! De gasten waren in het begin verrast en verbaasd, omdat ze ontvangen werden in een lege en kale hal. ‘“We gaan ons eigen feestje bouwen", zei de directeur.
Inhoudsopgave

Dresscode

We adviseren de gasten om casual gekleed te komen. Er moet namelijk nog wel wat gebeuren voordat het feest van start gaat. Het wordt geen bloed, zweet en tranen, maar toch is makkelijk zittende kleding wel aan te raden. Je weet namelijk nooit of je ineens met een schort tussen de koks staat of aan een podiumdeel sleutelt! Bij sommige activiteiten zorgen wij voor overalls en beschermende kleding.

Locatie

Bouw je eigen feest organiseren we op je eigen locatie, zoals een bedrijfshal of kantoorpand. Wij vinden externe locaties zoals De Hallen Studio’s in Amsterdam en de Van Nellefabriek in Rotterdam ook heel goed geschikt voor dit concept. Het leukste is namelijk als de locatie leeg is, zodat de gasten in het begin écht verrast zijn (en zich realiseren dat ze de spreekwoordelijke slingers zelf moeten ophangen).

Programma

Samen met jou bepalen we vooraf de intensiteit van het bouw- en doe-element. Moeten je collega’s het feest helemaal zelf opbouwen of alleen nog afbouwen? En wil je dat collega’s ook (gedeeltelijk) het entertainment verzorgen en de directie in de bediening werkt? We merken dat de ene opdrachtgever de voorkeur heeft voor een ‘light’ versie van dit concept terwijl een andere opdrachtgever ‘all the way’ gaat.

De elementen van het feest die we samen met de gasten kunnen vervullen zijn onder andere podium- en decorbouw, techniek, inrichting en aankleding en catering. Persoonlijk vinden we het ook erg leuk als een aantal collega’s een rol tijdens het feest heeft, zoals barman, croupier bij het casino, ober en gast-DJ.

Registratie

Wil je de gasten verrassen met het concept, vertel er vooraf dan zo min mogelijk over. Je kan er ook voor kiezen om het idee vooraf te delen en je collega’s te vragen waar ze een bijdrage aan willen leveren. We maken dan een website waarop we het idee uitleggen en de diverse activiteiten toelichten. Op het aanmeldformulier vullen je collega’s hun eerste en tweede keuze in, zodat we vooraf de groepen indelen.

Ben jij er klaar voor om je eigen feest te bouwen?

Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Ben jij er klaar voor om samen met je collega’s het ultieme feest te bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden en maken vrijblijvend een offerte voor je.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Tamar kan al je vragen beantwoorden!
Mail Tamar via info@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag