Home / Feestthema's / Bouw je eigen feest!
Overzicht feestthema's

Bouw je eigen feest!

De eerste keer dat we dit feest voor een bedrijf organiseerden, wisten we het zeker: dit zou niet de laatste keer zijn! De gasten waren in het begin verrast en verbaasd, omdat ze ontvangen werden in een lege en kale hal. ‘“Bouw je eigen feest”, zei de directeur.

De ene groep ging decors bouwen, de andere groep hielp in de keuken en sommige collega’s moesten zich voorbereiden op een rol tijdens het feest… Het duurde even, maar uiteindelijk genoot iedereen van een welverdiend feest in een prachtige ambiance. Achteraf hoorden we van onze opdrachtgever dat het misschien wel het leukste feest van de afgelopen jaren was geweest. Bouw je eigen feest organiseren we ook op je eigen locatie, zodat het een fiscaal voordelig feest is (WKR).

Onderstaand lees je een voorbeeldprogramma.

Dresscode

We adviseren de gasten om casual gekleed te komen. Er moet namelijk nog wel wat gebeuren voordat het feest van start gaat. Het wordt geen bloed, zweet en tranen, maar toch is makkelijk zittende kleding wel aan te raden. Je weet namelijk nooit of je ineens met een schort tussen de koks staat of aan een podiumdeel sleutelt! Bij sommige activiteiten zorgen wij voor overalls en beschermende kleding.

locatie

Bouw je eigen feest organiseren we op je eigen locatie in een bedrijfshal of kantoorpand. Wij vinden externe locaties zoals Studio A12 in Bunnik, De Hallen Studio’s in Amsterdam en de Van Nellefabriek in Rotterdam ook heel goed geschikt voor dit concept. Het leukste is namelijk als de locatie leeg is, zodat de gasten in het begin écht verrast zijn (en zich realiseren dat ze de spreekwoordelijke slingers zelf moeten ophangen).

programma

Samen met jou bepalen we vooraf de intensiteit van het bouw- en doe-element. Moeten je collega’s het feest helemaal zelf opbouwen of alleen nog afbouwen? En wil je dat collega’s ook (gedeeltelijk) het entertainment verzorgen en de directie in de bediening werkt? We merken dat de ene opdrachtgever de voorkeur heeft voor een ‘light’ versie van dit concept terwijl een andere opdrachtgever ‘all the way’ gaat.

De elementen van het feest die we samen met de gasten kunnen vervullen zijn onder andere podium- en decorbouw, techniek, inrichting en aankleding en catering. Persoonlijk vinden we het ook erg leuk als een aantal collega’s een rol tijdens het feest heeft, zoals barman, croupier, ober en gast-DJ.

Registratie

Wil je de gasten verrassen met het concept, vertel er vooraf dan zo min mogelijk over. Je kan er ook voor kiezen om het idee vooraf te delen en je collega’s te vragen waar ze een bijdrage aan willen leveren. We maken dan een website waarop we het idee uitleggen en de diverse activiteiten toelichten. Op het aanmeldformulier vullen je collega’s hun eerste en tweede keuze in, zodat we vooraf de groepen indelen.

Ben jij er klaar voor om je eigen feest te bouwen?

Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Ben jij er klaar voor om samen met je collega’s het ultieme feest te bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je alles in huis hebt om het zelf te doen!

 

© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy