Catwalk Diner

Eten, drinken en entertainment aan en op je tafel!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Catwalk Diner

Geniet van een culinaire avond uit waar je de nodige content op je bordje krijgt en kennismaakt met nieuwe tafelgasten. Er zijn bedrijfsfeesten die je nooit meer vergeet. De eerste keer dat we een Catwalk Diner organiseerden, was zo’n feest. In opdracht van een Amsterdams mediabedrijf maakten we een prachtige catwalk dinertafel voor 400 gasten. Het entertainment, de sprekers en zelfs de koks liepen over de dinertafels. Durf jij dit feest aan?
Inhoudsopgave

Locatie en aankleding

Voor een Catwalk Diner hebben we vrije meters nodig om de setting te bouwen. 1931 in Den Bosch is zo’n mooie locatie. Onder de rook van Amsterdam ligt SugarCity, een industriële locatie. Centraal in het land kun je denken aan Mediaplaza (in de Jaarbeurs) of de Midden Nederland Hallen in Barneveld, praktische blackboxen voor dit concept. De setting kan sjiek of industrieel zijn, afhankelijk van je wensen en doelgroep. Wil je de sfeer van een grote Italiaanse familie met hoge tafels, linnen, bloemen en kaarsen? Of kies je voor een stoere industriële setting? We vinden altijd een locatie die past bij jouw wensen.

Programma

Het Catwalk Diner is een personeelsfeest waar je gasten de nodige content op hun bordje krijgen en nieuwe tafelgenoten leren kennen. Het is een creatief dinerconcept waarmee je een podium creëert om je verhaal op een aantrekkelijke manier te vertellen. Je kunt op de catwalk projecteren (mapping) en er drones op laten landen. Sprekers en artiesten gebruiken de catwalk als podium om hun verhaal of act te brengen. Samen met jou werken we een gebalanceerd programma uit zodat we je gasten een avond vol inspiratie en informatie voorschotelen.

Catering

We houden ervan om de catwalk optimaal te benutten. Het bedienend personeel en de koks lopen aan je neus voorbij. Letterlijk! Het drie of vier gangen menu combineren we met culinaire verrassingen zoals een gerechtje dat je onder de catwalk vindt of door een drone gebracht wordt. Ons favoriete menu is het kernwaardenmenu, waarbij we de kernwaarden van de organisatie smaakvol tot leven brengen. Om je een idee te geven: de dungesneden sashimi van zalm met wasabi staat voor scherpzinnigheid en de gouden eierschalen gevuld met een salade van vrije uitloopeieren symboliseert kwaliteit.

Uitnodiging en registratie

De communicatie rondom een personeelsfeest wordt steeds belangrijker. Voor ons is het bedenken van een prikkelende uitnodiging al een feestje. Dat varieert van een menukaart waarop we vermelden wat je tijdens het diner allemaal voorgeschoteld krijgt tot een videokaart met een persoonlijke video uitnodiging. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we tientallen (online) voorbeelden laten zien. We raden je in ieder geval onze handige registratiewebsite aan, zodat je snel een eenvoudig je collega’s uitnodigt voor het feest.

Interesse in een Catwalk Diner?

Durf je het aan om je collega’s een Catwalk Diner voor te schotelen? Stuur een mailtje naar info@leukefeesten.nl voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag