Dios mío, qué colorido!

Zó ziet feesten met de regenboog en je collega's eruit!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Dios mío, qué colorido!

Niets zegt zoveel feest als kleur. En nog een beetje kleur. Maar vergeet vooral ook de kleur niet. Overgewaaid vanuit Espana brengt een Elrow-themed feestje alle gekheid op een stokje plus nog een beetje meer. Het publiek deint een avond lang heen en weer tussen opblaasbare dieren - zowel aan het plafond als op de vloer - en knallende confetti kanonnen. Glitters noch chaos worden gespaard, dit alles uiteraard terwijl de meest dansbare (zomer)hitjes uit de speakers schallen en acteurs letterlijk de boel op stelten zetten. Glow in the dark de lichten weer aan dansen, terwijl je alleen maar denkt; ‘Dios mío, qué colorido!’: Mijn god, wat een kleur!
Inhoudsopgave

DRESSCODE

Twijfel je of je outfit niet te sober is voor deze bombarie? No worries, want sharing is caring en overal vind je bloemenkransen, boa’s en glowsticks om jezelf om te toveren tot een dansende regenboog. Durf je zelfs een stapje verder te gaan? Scoor een verf-overall in een van de rainbow-tanning studio’s en laat je besproeien met een scala aan kleuren. Een colorrun terwijl je je energie kunt besparen voor het dansen; wie wil dat nou niet?

LOCATIE

Het wordt bij binnenkomst gelijk duidelijk: een feest als dit maak je niet snel meer mee. Zover als het oog reikt zie je gekleurde ballonnen, opblaasbare flamingo’s, glitter- en confettikanonnen en de meest bizarre personages. Clowns op stelten, atleten in de lucht. Alles mag groot, groter, grootst en gek, gekker, geschift. Locaties die daar meer dan geschikt voor zijn, zijn bijvoorbeeld Pllek, de Escape of de Kanarie Club in Amsterdam, of de Werkspoorkathedraal, Utrecht. Wil je het helemaal tropisch maken, kies dan voor een feestlocatie aan het water zoals Papa’s Beachhouse in Hoofddorp.

PROGRAMMA

De muziek is al net zo vrolijk en dansbaar als de omgeving waarin je je bevindt. Alle voetjes van de vloer en Plezier met de hoofdletter P, of zoals Kees van Hondt – de Nederlandse voorganger van Elrow en bekend van Lowlands – zou zeggen: ‘Kwalitatief Hoogstaande Flauwekul voor de Intelligente Onbenul.’ Niet alleen de zomerhits van de laatste tien jaar passeren de revue vanaf het dj station – er worden ook verzoekjes gedraaid. Neuriënd zit je op het toilet, tot je je zoveelste lievelingshit voorbij hoort komen en je niet weet hoe snel je de zaal weer in moet komen. Dit is JOUW nummer! Ben je niet aan het dansen, doe dan auditie voor het entertainment-team en leer stelten-lopen, hoelahoepen met zes hoepels of op een eenwieler rijden! En wanneer de avond valt en het donker haar intrede doet, lichten jij en de andere gasten samen de zaal op: bij de glowbar heb je glowsticks, blacklight nagellak, schmink en props geregeld. Glow in the dark is terug van weggeweest en groter dan ooit!

CATERING

Taste the rainbow! Aan kleurrijke drankjes geen gebrek. Geweldige cocktails voor de een, de meest verse powersmoothies voor de ander! En omdat geen mens op alleen maar Skittles kan leven, kun je gedurende de avond genieten van een monochroom, kleurrijk menu dat wordt rondgedeeld: maaltijden in alle kleur van de regenboog. Denk een groene-kruidensalade, spinaziesoep, tempura van bloemkool met kerrie en saffraan, geroosterde pompoen, een taco met rood vlees met granaatappelpitjes, paarse coleslaw en pasta nero. Kun je daarna zo op je eenwieler rollend naar huis!

UITNODIGING EN REGISTRATIE

Een kantoor of werkruimte vol helium ballonnen: gevuld met confetti en voorzien van een kleurrijke uitnodiging. Staat er niets op? Fout! Wacht totdat het echt donker is en pak de uitnodiging er nog eens bij. De glow-in-the-dark print wordt nu wel zichtbaar. Let the fun begin!

Klaar voor de ultieme kleurexplosie?

Er helemaal klaar voor om samen met je collega’s de regenboog tot ontploffing te brengen en een avond heerlijk te feesten? Neem dan snel contact op met ons team!

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Ilke kan al je vragen beantwoorden!
Mail Ilke via ilke@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag