Het Coolste Feest!

Een cool feest voor toffe medewerkers!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Het Coolste Feest!

Dát is Het Coolste Feest van het jaar! Wit, hip en toch warm!
Inhoudsopgave

Het coolste feest

Wat cool dat jij en je collega’s er zijn vanavond! De feestlocatie kleurt wit en blauw en ziet er écht cool uit. Maak snel je party-outfit compleet bij de gadgetbar en geniet van het verfrissende welkomstdrankje bij de ijsbar. Show dan je moves op de coole dansvloer en ‘Say Freeze’ bij de digitale fun fotograaf. Van de pianist (crazy piano’s), saxofonist en drummer krijg je kippenvel!

Jij bepaalt wat er gespeeld wordt vanavond…”Ice, Ice, Baby”. Dit belooft hét coolste feest van het jaar te worden. Je zult het er warm van krijgen! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het Coolste Feest van het jaar! We organiseren dit coole feest bij jou op locatie maar ook op coole locaties zoals De Kanarieclub in Amsterdam en de Ocean Diva Futura (meerdere ligplaatsen mogelijk).

Vier dit personeelsfeest bij één van deze locaties

Ervaring van klanten

A-Ware Food Group
We zijn nog steeds ontzettend blij en hebben heel veel positieve reacties ontvangen. We vonden het erg fijn om samen te kunnen schakelen over de invulling om het concept extra kracht bij te zetten. Het muzikale programma was waanzinnig cool en verrassend. We herkenden de locatie niet meer terug, precies zoals de bedoeling was, Cool! Het was tot in de puntjes geregeld. Wederom bedankt!
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag